x

Gest Devina Antonovića javnost je ostavio bez teksta

Ledeno srce Miroslava Ilića: Poslije sina Devina odbacio i malog preslatkog unuka!

Devin Antonović, nepriznati sin Miroslava Ilića, svoju sudbinu ostavljenog djeteta veoma je teško podnio. Iako ga otac nikada nije priznao, želio je da se izbori i dokaže da njegovim venama teče krv Miroslava Ilića. Ipak, odsustvo oca od njega je napravilo snažnog čovjeka. Gest Devina Antonovića koji je napravio prije gotovo 10 godina i danas se prepričava sa puno poštovanja.

Naime, sudbina je navela ljekara da se sretne sa dječakom od tri godine, Ejdanom, koga je otac takođe ostavio. Tada je Devin poželio da ga usvoji i od tada pa do danas on brine o dječaku koji ga smatra ocem, dok Mirjana Ejdana doživljava kao svoje unuče.


- Devin brine o Ejdenu od detetove treće godine, a dječak ga zove "tata". Biološki otac ga je napustio dok je bio beba, a majka zbog zdravstvenih problema nije u mogućnosti da se stara o njemu. On trenutno živi kod rođaka, koji nisu baš u dobroj finansijskoj situaciji, ali je gotovo stalno sa Ilićevim vanbračnim sinom. Devin se toliko vezao za Ejdena da je odlučio da ga i zakonski usvoji - govorio je dobro obaviješten izvor svojevremeno za "Informer", a gest Devina Antonovića javnosti je potvrdila i Devinova majka istakavši da Ejdan obožava njenog sina.


-  Dječak obožava mog sina i zove ga "tata", predivno je gledati ih zajedno - rekla je svojevremeno Mirjana, dok se javnost oduševila Devinovim gestom.

Podsjećamo, Devin Antonović još uvijek nema svoje biološke djece, ali je zato pokazao da prema usvojenom dječaku gaji mnogo ljubavi i da će biti divan otac.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.