x

SPEKTAKL HALIDA BEŠLIĆA U ZAGREBU

Legenda narodne muzike peti put napunila Arenu, u hitovima uživalo 24.000 ljudi

Halid Bešlić je već decenijama jedan od najpopularnijih pjevača u regionu, što je potvrdio i njegov sinoćni spektakl u zagrebačkoj Areni.

Naša legenda narodne muzike je peti put napunila najveću dvoranu u Hrvatskoj, a karte za koncert rasprodane su 18 dana prije.

Već sa prvim taktovima hita "Lavanda" publika je počela horski da pjeva sa Bešlićem. Nizali su se hitovi "Miljacka", "Ja bez tebe ne mogu da živim", "Prvi poljubac", "U meni jesen je", "Čardak", "Dvadesete", "Romanija", "Okuj me care", Sarajevo grade moj", "Hej zoro"..

Cijeli koncert 24.000 posjetilaca uzrasta od 7 do 77 godina pjevalo je sa omiljenim pjevačem. Bila je to prelijepa noć puna emocija i sigurno da će armija njegovih fanova dugo pamtiti 3. decembar 2022. godine.

Halid neće imati previše vremena za odmor. Pored nastupa, u narednom periodu planira i snimanje novih spotova.

Naravno, najbitniji koncert u 2023. godini mu je dugoočekivani spektakl 11. marta u sarajevskoj Zetri, za koji vlada veliki interes. Četiri mjeseca prije već su rasprodane sve karte za VIP tribinu i VIP backstage.

Karte se mogu kupiti putem platforme kupikartu.ba. Cijena ulaznica za parter je 20 KM i za tribine 25 KM.

Nakon spektakla u Sarajevu Bešlić će se družiti i sa vjernom publikom u Ljubljani i to 24. aprila u dvorani Stožice. Da i u Sloveniji ima veliki broj ljubitelja pjesama Halida Bešlića potvrđuje informacija da je prvi dan prodano 1.000 karata za njegov koncert u Ljubljani.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.