x

Legenda Vardara navijačima: 'Pokažimo svima tko smo'

Vardar je u teškoj financijskoj situaciji, klub su već prvo napustili Dainis Krištopans i Pavel Atman, Nijemac Dissinger je rekao da ga samo čudo može zadržati u Vardaru, a odlazak su najavili i još neki igrači.

Aktualni prvak Europe u rukometu Vardar u jako teškoj je situaciji i većina igrača traži priliku za bijeg iz kluba.

Igračima navodno plaće kasne tjednima, pa i mjesecima, a o svemu se oglasio veteran ruskog rukometa, lijevo krilo Timur Dibirov, koji je na Instagramu ostavio poruku za navijače.

"Dragi navijači, znamo da smo u teškoj situaciji i da ste svi jako razočarani, ali sada je vrijeme da se svi ujedinimo i da pokažemo što je Vardar bio i što je. Da pokažemo da uvijek može pobijediti, a svi zajedno da stvorimo pravu podršku kad je najteže. Pozivam vas da dođete u dvoranu, podržite nas i pokažete što je ljubav! Zajedno možemo sve", stoji u poruci na Instagramu Timura Dibirova uoči susreta s Motorom iz Zaporožja u Ligi prvaka..

Inače, Vardar su već prvo napustili Dainis Krištopans i Pavel Atman, Nijemac Dissinger je rekao da ga samo čudo može zadržati u Vardaru, a odlazak su najavili i još neki igrači.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.