x

Legendarni Mladen Tomić u Makarskoj ugostio bajkere iz Sarajeva! (FOTO+VIDEO)

Posljednji sarajevski boem, kako ga od milja zove sarajevska raja i estrada Mladen Tomić  je oduvijek bio pravi kavaljer i gospodin, čovjek široke ruke. Svjetski je čovjek, srdačno dočekan gdje god se pojavio, a još srdačnije dočekuje goste. Pjevačka legenda je već po drugi put ugostio sarajevske bajkere u Makarskoj, gdje i živi već nekoliko godina. 


Mladen Tomić je ostavio poseban pečat na našoj estradnoj sceni, a poznat je po hitovima Slađana, Crveni karanfili, te mnogim drugim... Poznato je da je vlasnik nekretnina u mnogim evropskim gradovima, a svoj konačni mir je našao u Makarskoj, gdje živi već nekoliko godina. Tamo vrlo rado dočekuje svoje prijatelje, a izgleda kako će lagano prerasti u tradiciju da ga tamo posjećuje sarajevska raja, tačnije bajkeri, kojima je priredio fantastičan provod u svom gradu prebivališta. 


Tomić se obradovao ekipi Sarajlija, pa se potrudio da vrijeme u Makarskoj provedu na najljepši mogući način. Prvo su uživali u  Caffe slastičarnoj Romana, a zatim su druženje nastavili u Restoranu Europa uz plažu, gdje su uz jelo i vino zapjevali i pričali razne dogodovštine iz Mladenovog rodnog Sarajeva. Pjevačka legenda se i u  70-im godinama drži sjajno, te mu nije bio problem da im na velikom plusu pokaže Makarsku. Bajkeri nisu krili oduševljenje na Mladenovu srdačnost, pa su mu od srca zahvalili na odličnom dočeku uz želju da ovakav gospodin poživi još dosta godina. 


Inače, Mladen osim toga što je ostavio veliki trag na našoj sceni, važi za svjetskog putnika, ali i velikog šarmera. Živio je sa nekoliko grofica koje su mu ostavile stanove i kuće po najluksuznijim destinacijama na svijetu. Interesantno je kako jednu takvu nekretninu posjeduje na Floridi u najluksuznijem naselju, gdje vilu ima i američki predsjednik Donald Trump, kojeg je Tomić imao priliku upoznati još dok se nije bavio politikom. Tomić je vlasnik stanova u centru Pariza, Monte Carla i Beča...

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.