x

po islamskim običajima

Legendo, a sada zbogom zauvijek: Džej Ramadanovski ispraćen na vječni počinak!

 Pjevač koga oplakuje region, Džej Ramadanovski, ukopan je danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Od legende narodne muzike, oca i prijatelja, oprostila se cijela estrada, a na samom grobu je zasviralo 50 violina.

Pjevač je ispraćen  po muslimanskim običajima, budući da je Džej bio islamske vjeroispovijesti. Kada je pjevačevo tijelo izneto iz kapele začula se njegova "Nedelja" -jedna od Džejevih posljednjih želja je bila da mu na grobu zasvira 50 violina.


Foto: Kurir

Na Novo groblje prvi su stigli njegova kćerka Marija i pjevač Adil Maksutović, zet preminule legende narodne muzike s kojim Džej nije govorio posljednjih nekoliko godina.

Među prijateljima i poštovaocima Džejeve muzike bili su i Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Aco Pejović, Romana, Radiša Trajković Đani, Vanesa Šokčić, glumica Ivana Dudić, pjevač Stevan Anđelković, kćerka Anice Dobre Mina Sovtić, Marija Šerifović i Goca Božinovska, sinovi Sinana Sakića i Šabana Šaulića, Moka Slavnić...


Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor Živojinović došao je da porodici izjavi saučešće sa djevojkom Sandrom Miljaković, koja je sve vrijeme bila uz njega, Aleksandru, Filipa i Braju.

Džejeve komšije s Dorćola su riješile da večeras u 20 časova odaju počast preminulom pjevaču, puštanjem njegovih pjesama s velikog video bima na uglu ulica Dušanove i Jevrejske.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.