x

Lepa Brena i Dragana Mirković uživaju u Monaku, a evo šta su poručile Jeleni Karleuši!

Lepa Brena skoro mjesec dana uživa u Monaku sa Bobom Živojinovićem, sinom Viktorom i budućom snajkom Sandrom. Međutim, prošle nedjelje na Azurnu obalu stigla je i Dragana Mirković sa mužem Tonijem gdje će provesti dvije nedjelje.

Pjevačice su odmah iskoristile priliku da se druže, pa su sa muževima otišle na ručak u elitni restoran u Monte Karlu, a poslije su obilazile butike sa firmiranom garderobom.

Dok su sjedile zajedno na večeri Brena i Dragana su komentarisale kako im fali još samo Jelena Karleuša za lud provod, pošto obe gotive JK i znaju da je sa njom u društvu uvijek zanimljivo saznaje STAR.


“Gaga je pričala sa Brenom kako se divi Karleuši i njenoj hrabrosti, a onda je pozvala na video-poziv da joj kaže kako pričaju o njoj! Jelena je bila oduševljena što su joj se javile, a onda su je pozvale da dođe u Monako da se druže!” navodi izvor.


“Dragana je rekla kako bi tek tada bilo super zezanje, pošto i Boba i njen muž Toni vole da se druže sa Karleušom jer je vrlo duhovita. Čak je Draganin muž dobacio kako će poslati privatni avion po nju, a ona mu je odgovorila da će stići svojim helikopterom i da joj naruče salatu sa gamborima! Naravno, to su se samo šalili pošto je Jelena već isplanirala odmor sa Duškom i kćerkama”, otkriva za STAR izvor blizak pjevačicama.


Inače, Brena u Monaku najviše vremena provodi sa Viktorovom djevojkom Sandrom kojom je oduševljena, a kada se vrate u Srbiju nije isključeno da njih dvoje organizuju intimnu vjeridbu za najbližu rodbinu i prijatelje saznaje STAR.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.