x

najveća tajna estrade

Lepa Brena i Saša Popović šest godina bili u vezi: Nakon raskida uslijedila velika drama!

Lepa Brena i Saša Popović godinama su zajedno nastupali, no malo ko zna detalje njihovog odnosa. “Slatki greh” raspao se 1994. godine, a pojedini članovi nastavili su da se bave muzikom.

“Slatki greh” i danas postoji ali u mlađem sastavu. Od starih članova ostali su samo bubnjar Branislav Mijatović Mija i gitarista Zoran Radanov Zoki, kojeg trenutno gledamo u šou “Nikad nije kasno”. Živojin Matić Žile, klavijaturista, posvjedočio je o do sada ne ispričanim detaljima, a tiče se odnosa između Lepe Brene i Saše Popovića.


– Ljubav Brene i Saše Popovića sam pratio od početka. Javna tajna je da su oni bili zajedno punih šest godina. Kada je Brena prekinula to i otišla u Australiju na meč svog budućeg supruga Bobe, Saša je htio da se ubije. Bio je očajan i non stop je kukao i nije znao šta će od sebe zbog toga – rekao je Žile.


Podsjećamo, Saša i Brena su dugogodišnji prijatelji, a Saša prisustvuje na gotovo svim važnim Breninim događajima. Za proslavu 60. rođendana zajedno s kolegama iz Granda otpjevao joj je nekoliko omiljenih pjesama.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.