x

Lepa Brena poslije dužeg vremena očarala posjetioce Jahorine! (GALERIJA)

Najpoznatija jugoslovenska i balkanska zvijezda Lepa Brena, priredila je nezaboravan koncert na Jahorini za sve goste i posjetioce olimpijske planine. Ovim koncertom je svečano proslavljeno i mjesec dana rada skijališta u novoj zimskoj turističkoj sezoni.

U Olimpijskom centru Jahorina itekako imaju razloga za slavlje, već do sada je više od 25.000 skijaša skijalo na uređenim jahorinskim stazama, što je za 150 odsto više u odnosu na prethodnu godinu u kojoj su ostvareni nezapamćeni rezultati u svim segmentima poslovanja. Odlični rezultati zabilježeni su i porastom prihoda od prodaje ski karata, ski škole, parkinga, ali i uspješno organizovanim zabavnim manifestacijama od kojih se svakako izdvojio I ovaj spektakularni koncert Lepe Brene.


”Poseban je osjećaj biti na Jahorini. Vraćaju mi se predivne uspomene iz vremena Olimpijade i moram da priznam, srce posebno treperi još od trenutka kad smo dogovorili ovaj koncert. Osjećam se dobro i kao kod kuće na cijelom prostoru bivše domovine i poznato je da sam oduvijek imala tu jaku emociju kad je u pitanju Jugoslavija. Velika je sreća i čast što moja publika, u cijelom regionu, isto osjeća”, rekla je Lepa Brena. Odgovarajući na pitanja novinara, osvrnula se na pozitivne rezultate OC Jahorina i dodala: ”Raduje me i što je koncertom učestvujem u aktivnostima koje našoj olimpijskoj ljepotici vraćaju sjaj i što je ponovo epicentar dešavanja i zimskih sportova i radosti.”


Svojim poznatim hitovima poput „Hajde da se volimo“, „Jugoslovenka“, ali i mnogim drugim, poznata pjevačica oduševila je sve goste koji su tokom celog koncerta pjevali u glas i igrali do samog kraja. Koncert za pamćenje trajao je do kasno u noć, a Brena je zajedno sa publikom podigla atmosferu do usijanja.


Poznata pjevačica svojim solističkim koncertom otvorila je Olimpijske igre u Sarajevu, davne 1984. godine, a ove godine publika je ponovo dočekala sa velikim oduševljenjem upravo na olimpijskoj Jahorini koja uz najbolje staze dobija epitet ski centra bogatim zabavnim sadržajima ali i najboljim provodom u regionu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Foto: Mirnes Mašić)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.