x

otkrila sve što joj leži na duši

Lepa Brena progovorila o razvodu i problemima koji je muče: Uvijek neka briga, problemi i nešto što ti ne da mira!

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović uživaju već tri decenije u braku. Sedmog decembra, prije trideset godina Fahreta Jahić poznatija kao Lepa Brena i proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović, izgovorili su sudbonosno "da", a javnost je imala prilike da gleda njihovo vjenčanje. I tri decenije kasnije prepričavaju se događaji sa te proslave, a njima te scene uvijek izmame osmijeh na licu i toplinu oko srca.

- Da bi opstao brak bitno je da prevagnu lijepi doživljaji, pozitivne emocije i napredak. Svi smo imali napornih 30 godina sopstvene karijere, uspona i padova, ali vjera u ljubav, podrška, tolerancija i želja za opstankom porodice su najvažniji- kaže Lepa Brena, a dala je savjet i budućim mladencima.

- Brak bez ljubavi koja nema strasti, razumijevanja za oba partnera i podrške, vizije za budućnost, obostrane tolerancije nije brak. Ovo je osnova svakog braka - rekla je pjevačica.


Ona je otkrila i da li je pomišljala nekada da se razvede.

- Ako žena na Balkanu nema viši prag tolerancije za naše muškarce, onda nema opstanka braka! Jesmo li se razumjeli? (smijeh) - rekla je ona i otkrila i kada je posljednji put pomislila: "Bože, koliko sam srećna, hvala ti na tome".


- Vrlo racionalno gledam na život, svjetsku situaciju, ekonomsku, političku, ekološku i toliko smo imali uspona i teških situacija da sam uvijek zahvalna na svemu. Imati porodicu na okupu, dobre komunikacije, zdravlje i još mnogo običnih sitnih stvari koje čine život je velika stvar. Jer mnogi ljudi misle da je biti poznat velika sreća. Nije tačno. Treba izabrati poziv i posao u kome ćeš biti srećan, ljude koji te okružuju, i da se sve to sublimira u osjećaj koji vas čini srećnim i zadovoljnim u životu.

Ona se oslonila i aktuelnu temu "ženidba sinova" pa izjavila da li će im pjevati na svadbi.


- Moji momci znaju Bobino i moje mišljenje o braku. Treba ući u tu priču spreman, zreo i odgovoran, zaljubljen i sa vizijom šta dalje. Brak i djeca su veoma odgovorna priča i oni su odrasli isto tako. Bili su željena djeca i njima je dato sve što treba da se da u jednoj porodici. Ljubav, vjera, samopuzdanje, podrška oba roditelja, i kad odluče da polete iz tog gnijezda, znali smo da će ići stabilno dalje. Ako vjeruju da imaju osobu pored sebe za tu priču, imaju naš blagoslov. Ali prije 30-te nek ne požuruju previše - rekla je pjevačica.


Odgovarajući na pitanje zašto sve manje vremena provodi u Srbiji, pjevačica je istakla da je to za nju normalnost.

- Ova pandemija je unijela mnogo novina u naše živote. Prvo, počeli smo da živimo normalno. Spavamo na vrijeme, ustajemo na vrijeme, hranimo se normalno, treniramo i vraćamo se u normalu. Poslije 40 godina i to je za mene divno. Ne izlazi se kasno uveče, ne jede se i ne pije isto tako. Ušao je mir u moj život. Ali ta briga za svu našu djecu, svu djecu svijeta, opstanak ekonomski, misterije i ludila praćena pandemijom, ne daju mira mojoj umjetničkoj duši. Uvijek neka briga, problemi i nešto što ti ne da mira. Proći će. Najjači opstaju. Imam nade i taj vječiti optimizam je uvijek prisutan - rekla je za "Super tv".

.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.