x

Lepa Brena umalo s.lovana: Vrištala i dozivala pomoć, jedva je spasili!

Dok za novu pjesmu "Odiseja ljubavi" Lepa Brena dobija sve komplimente kolega koji su je čuli, nekima je i proradila sujeta kada se saznalo da se predstava o životu i karijeri Lepe Brene uveliko priprema i da je premijera već zakazana za 18. decembar u Bitef teatru.

Ovo će istovremeno biti priča i o staroj Jugoslaviji, njenim suprotnostima i raspadu, a koliko je projekat značajan govori i to da ga je Ministarstvo kulture podržalo sa 700. 000 dinara.

Nema sumnje da će na predstavu doći mnogi sa estrade, ali ko neće znamo već sada. Među takvima na prvom mjestu je Miroslav Ilić, protiv koga bi u slučaju da sud prihvati prijedlog Mirjane Antonović Brena mogla da svjedoči u postupku dokazivanja očinstva.

Inače, nije tajna da Lepa Brena i Miroslav Ilić decenijama nisu u dobrim odnosima, a njena prijateljica Mira Antonović otkrila je i da je Brena doživjela grubo se.sualno uznemiravanje od Miroslava sredinom osamdesetih godina.


Kako se priča, pjevač je pijan nakon jedne proslave u hotelu Slavija navodno upao Breni u sobu i počeo da je spopada. Želio je da ima sa njom s.ks, ali pjevačica je počela da vrišti i da doziva obezbjeđenje.

- Miroslav je bio mnogo težak čovjek dok je pio, svakakve incidente je pravio, pod uticajem alkohola skroz je gubio kontrolu nad sobom. Brena i on su te noći zajedno nastupali u hotelu Slavija i nakon svirke svako je otišao u svoju sobu. Međutim on je te noći dosta popio i ušao kod Brene u sobu, pa je počeo da je spopada. Brena je doživjela šok, bila je uplašena i plakala je. Molila je Miroslava da je ostavi na miru i da izađe iz njene sobe. Ona kao da je nije čuo i nastavio je da je napada. Tada je ona počela da vrišti i doziva obezbjeđenje, oni su je i spasili. Miroslava su izbacili iz njene sobe, a njoj je dugo trebalo da se smiri. Iako je doživjela traumu, nije željela kolegu da prijavi policiji kako bi zataškala ovaj skandal. Kada se sutradan otrijeznio, on je došao kod Brena da je moli za oproštaj, izvinjavao joj se i govorio da je za sve kriv alkohol, da joj on nikada ne bi naudio. E od tada njih dvoje ne pričaju. A u to vrijeme su bili baš popularni, snimili su duet "Jedan dan života", s kojim su nastupali širom svijeta - priča izvor čije su tvrdnje prenijeli brojni mediji.


I zaposleni u tom renomiranom beogradskom hotelu su potvrdili da od nekih zaposlenih koji su u vrijeme incidenta radili znaju za taj skandal, a da je upućena u ovo potvrdila je i Mirjana Antonović:

- Ja sam čula za to, ali najbolje bi bilo da pozovete Brenu i da vam ona sve to ispriča. Ružno je da ja govorim umjesto nje - rekla je Mira.

Miroslav je pak oštro demantovao ovu priču i poručio novinarima da ga ne potcjenjuju, a poslije je optužio Brenu da mu pakuje aferu sa vanbračnim sinom.

Inače, već godinama slavuj iz Mrčajevaca na sva usta priča loše o Breni, pokušava da diskredituje i nju i Grand, a njihov odnos se do dan danas nije popravio.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.