x

ne krije

Lepa Lukić prokockala stan od 120.000 eura: Pjevačica redovna u kazinima, evo koju cifru mjesečno odvoji za igre!

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić ne krije da voli da kocka iako je nervira to što se na tome često potencira u javnosti. Ona to smatra igrom i razonodom, pogotovo otkako je u penziji i, kako tvrdi, ima limit koji mjesečno ne prelazi.

Navodno, odredila je jednu od tri penzije koje prima za strast, pa tako za kocku ima na raspolaganju nekih 500 eura na mjesečnom nivou. Međutim, ako se uzme u obzir da je Lepa u penziji već oko dvije decenije, ona je samo kao penzionerka prokockala stan u Beogradu od 120.000 eura.


- Iako to zvuči strašno u poređenju koliko je trošila dok je bila u punoj snazi, to je za nju smiješno. Ona se sada samo igra, zabavno joj je da ima neki štek za tu razonodu, pa mjesečno skrcka cijelu jednu penziju na kocku, a poznato je da ima nekoliko penzija. Jednu koju je sama zaradila, jednu kanadsku od pokojnog supruga i nacionalnu, koju je, kao umjetnica, dobila za posebne zasluge - priča izvor blizak pjevačici i dodaje:


- Lepa obično potroši oko 500 eura od penzije do penzije i uvijek se zaustavi tu, ne ubacuje više ukoliko se desi da neki put počne brutalno da gubi. Nekad i dobija, pa joj se taj fond od 500 eura uveća. Sve je to zabavlja, svako ima neku zanimaciju kad ode u penziju, a njoj je ta.

Lukićeva ima nekoliko kazina koja posjećuje i u kojima je svi znaju i veoma je cijene i poštuju.


- Ljudi misle da ja spavam u kazinu, a 60 dana nisam izlazila za vrijeme korone. Kakva je to glupost da ne izlazim iz kazina, pa ne mogu da ne jedem i ne spavam - govorila je Lepa ranije i čak bi se i ljutila, ne zato što nije istina da daje pare na kocku, već zbog toga što smatra da u njen novčanik ne treba niko da zabada nos:


- Za moje pare mogu da budem gdje god hoću. Nisam ukrala, šta se to koga tiče. Narod zna da ja volim da igram, nisam zaslužila da me napadaju. Umijem ponekad da zaigram i ne krijem to, zna i vrabac, a narod me nije napustio ni ako se kockam.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.