x

Lepi Mića skočio na Mariju Kulić: Pobjegao si iz Sarajeva, ne smiješ ni da se vratiš tamo, pa se smrdo vrtiš po Beogradu! Zabranjen si svuda, samo te Pink pozvao i pjevaš zločinačke pjesme! (VIDEO)

Marija Kulić i Lepi Mića imali su žestok okršaj koji je u jednom trenutku eskalirao i u fizički obračun. Svađu je započeo Lepi Mića koji je Mariji spomenuo porodicu, odnosno djecu, zbog čega je ona počela da ga psuje, a u jednom trenutku ga je i pljunula zbog čega je on nasrnuo na nju. Iako je obezbjeđenje odmah uletjelo, Marija i Mića bili su na ivici fizičkog obračuna.

- Pi**o jedna smrdljiva, ti ćeš da napadaš nečije kćerke?! Ološ od čovjeka. Pobjegao si u Beograd, ostavio rodnu domovinu, smrdo jedan. Ne smiješ ni da se vratiš tamo, smrdo jedan zato se vrtiš ovdje po Beogradu. Ni žena ne bi pobjegla ti si pobjegao, pi**o jedna, djeca koja nemaju roditelji ovdje ih napadaš - vikala je Marija.


- K**vo! J**ao te Zola, je*ao te Mladen! - urlao je Mića na Mariju, a ona mu je uzvratila:


- K**va ti je mama bila, druga ti je u kući, treća u Americi - mislila je Marija na Mićinu suprugu i kćerku.

- Zabranjen si na svim televizijama, samo su te ovdje pozvali. Šta si dobio od žene, šta si dobio od kćerke? Ništa, vrati se tamo. Sramoto roda svoga, bježiš sa ratišta, pjevaš zločinačke pjesme, smrdo smrdljivi. Po čemu te znaju, smrdo jedan?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.