x

evo šta ga je spasilo

Lepomir Bakić srećom izbjegao fatalne posljedice: Ljekari mu rekli da se ovo desilo nekome drugom umro bi!

Lepomir Bakić nedavno je imao ozbiljnu nezgodu. Tokom boravka u Banji Ždrelo, spuštajući se niz tobogan, polomio je obe pete. Za teške povrede i, kako kaže kraj bodi bilding karijere, krivi upravu i menadžment banje, koja demantuje da je kriva za njegove povrede.

- Nalazim se u Gornjem Milanovcu, u porodičnoj kući kod svojih roditelja i iza mene je moj Zid ponosa, kako da ja zovem. Obio sam operaciju, kada su mi ljekari rekli šta sve može da se desi, da se ubacuju titanijumske šipke, da će oporavak trajati duplo duže, nego da se ne operišem - rekao je Lepomir Bakić u Pulsu Srbije na Kurir televizije i dodao:


- Lijeva noga i nije toliko ugrožena kao desna, desna je zrela za operaciju. Odlučio sam se da probam uz Božiju pomoć i moju volju i snagom moje psihe da pokušam da prohodam bez operacije - ispričao je Bakić.

Objasnio je i šta se desilo.


- Postoje dva bazena. Jedan unutrašnji i jedan vanjski. Čak i kada je padala kiša kupali su se u oba, oni prodaju karte za cijeli kompleks. Unutrašnji dio ima vruće vode, i jedan dio bazena spolja ima vruće vode. Ostali bazeni su sa normalnom vodom. U unutrašnjem dijelu postoje dva tobogana koja su krivudava i iznad njih postoji kamera i čovkek koji stoji i kaže kad ko može da se pusti. Stalno. To su dva tobogana, jedan je žute, drugi plave boje. I otprilike su za djecu. Pet puta sam se tog dana spustio, ali ne svojom željom posebno. Spuštali su se roditelji sa djecom. Tobogan je radio.


- Ljudi su se kupali kada je kiša počela da pada. Bila su dva klinca koji su željeli da se fotografišu sa mnom, pitali me za sina, i ja sam rekao da ću se spustiti sa njima. Igrali smo se i rekao sam da je dosta i da idem kod Teodore da ne bude sama, djevojke koja je pošla sa mnom, a koja je inače balkanski i državni šampion u bikini fitnesu. Sjedili smo u bazenu i opet su došla ta dva klinca, rekla mi da nema gume, da nećemo čekati red i da se još jednom bacimo niz tobogan. Rekao sam im da hoću, ali samo još ovaj put. i svi srećni dođemo gore, i kažem ko će prvi i momak jedan kaže da će on, i spustio se. On se, jer nije težak, zaustavio. Makimalno sam se stegao. I da je sreća što se meni desilo, nego da se desilo nekome ko je neutreniran, koji je mršav ili suviše gojazan, jer bi taj udarac koji bi doživio bio smrtonosan - rekao je Bakić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.