x

TEŠKE RIJEČI

Lepu Brenu nazivaju unakaženom: Zbog novih fotki pišu joj da je strašilo, ispljuvali je kao nikada ranije!

Lepa Brena zgrozila je svoje fanove i pratioce novim stajlingom u kome se pojavila preksinoć na snimanju jedne muzičke emisije. U prvom planu bilo je njeno loše našminkano lice, puno nepravilnosti, pa su korisnici društvenih mreža komentarisali da liči na "strašilo".

Dolazak popularne pjevačice u studio RTS-a djelovao je obećavajuće. Brena se dovezla u luksuznom automobilu, sređena od glave do pete, u dugačkoj crnoj haljini, sa sređenom frizurom. Međutim, kada je došla do bekstejdža kako bi davala izjave, mnogi su ostali šokirani. Na svjetlosti su mogle da se primijete sve nesavršenosti na njenom licu, koje je, da se malo više potrudila mogla dobro da sakrije.


Slike sa tog snimanja počele su da se šire društvenim mrežama, a mnogi su bili razočarani njenim izgledom. Još jednom su za oko zapale njene uši, koje su usljed raznih intervencija i botoksa gotovo spojene sa licem. Ipak, najviše pažnje izazvalo je njeno loše našminkano lice.


Sasvim je logično da žena u tim godinama ima dosta nesavršenosti na koži, da su bore vidljive, ali sve to može da se koriguje dobrom scenskom šminkom, oko čega se ona nije potrudila. Naime, bilo da se sama šminkala ili joj je neko u tome pomogao, primijeti se da je puder koji je izabrala jako loš i da ne odgovara njenom suhom tipu kože, zbog čega je Brena izgledala dosta starije i istrošenije.


Najviše negativnih kritika Brena je dobila osim na Instagramu, i na Tviteru. Ljudi su bili zgroženi njenim izgledom, pa je jedna tviterašica iznijela svoj stav.

- Meni je Lepa Brena izgledala kao strašilo u sinoćnom šouu na RTS-u. Šminka grozna, šminker nije ubo puder za njen tip kože, izgleda suho, svaka tačkica se vidi... uopšte nije sređen ten. Ženo, uloži u dobrog kozmetičara i tretmane za njegu, ne samo botoks - komentar je jedne tviterašice koja je dobila podršku od drugih tviteraša.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.