x

Letjelo perje u Nišu, policija u domu Kulića: Miljani zabranjeno da u narednih 30 dana prilazi majci Mariji!

Po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, nakon sukoba sa majkom Marijom Kulić, učesnici brojnih rijaliti programa Miljani Kulić iz Niša danas je izrečena hitna mjera udaljenja iz porodičnog stana.

Miljani je, kako se saznaje, istovremeno zabranjeno i da u narednih 30 dana komunicira i prilazi majci Mariji, a bude li se oglušila o izrečene mjere, mogla bi da dobije i zatvorsku kaznu.

Sve je počelo svađom između majke i kćerke koje su poznate po burnom temperamentu a zbog čega je morala da interveniše i policija. Poslije žestoke svađe, poziv organima reda, nezvanično se saznaje, uputile su i Miljana i Marija. Utvrđivanje činjenica o tome šta se tačno odigralo u domu Kulića, nastavljeno je u prostorijama policije gdje je bilo posla i za Hitnu pomoć.


- I majka i kćerka su se žalile da imaju zdravstvene tegobe jer su se uznemirile zbog svađe. Medicinska ekipa Hitne pomoći prvo je intervenisala na poziv Marije Kulić, koja se žalila na povišeni krvni pritisak. No, nedugo nakon toga ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć iz Niša došli su na poziv Miljane Kulić, koja je imala gušenje u grudima. Nezvanično, do svađe između Marije i Miljane došlo je zbog para, odnosno jer Miljana previše novca troši na kocku, a potom traži od Marije koja gleda da zaradu iz rijaliti programa sačuva za unuka, Miljaninog maloljetnog sina. Tako je bilo i danas kada je uzavrele porodične strasti morala da smiruje policija - kaže izvor.

O slučaju je obaviješten i Centar za socijalni rad koji treba da procijeni da li je potrebno preduzeti druge mjere zaštite, vezano za činjenicu da je Miljana majka maloljetnog djeteta.



Izvor: Blic.rs

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63
Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................<a href="https://cutt.ly/nylfRzr" rel="nofollow"><b> click open the site</b></a>