x

bio žestok na rjiečima

Licemjerni Đole Đogani je Slađu ostavio zbog Vesne, a i nju sada vara s prijateljicom: Evo šta je sve pričao o Luni!

Đole Đogani je postao glavna tema domaćih medija nakon što je snimljen prilikom razmene poljubaca sa anonimnom starjom ženom.

Društvene mreže su se usijale od komentara na ovaj račun, a nemali je broj onih koji su ukazali na denserovo "licemerje" jer "vara ženu, a godinama je ispirao usta Lunom zbog istog".

Podsjetimo, tokom boravka Đoganijeve u rijaliti šou-programu "Zadruga", stric joj je poslao pismo u kom je, između ostalog, poručio:


- Mi u emisiji nismo napali tebe kao ličnost i dijete iz porodice, nego smo rekli da se "nisi baš najbolje pokazala", jer te znamo u boljem izdanju. Osudili smo tvoje ponašanje, to su dvije različite stvari - ličnost i ponašanje. A ti moraš priznati, nisi se dobro ponašala u mnogim situacijama, tvoje histerisanje, bijes, lupanje, udaranje, ljubomora, tuča i još dosta toga što ljudi osuđuju, a što djevojke tvojih godina ne rade, da ne pričam o s,ksu i riječima izgovorenim u tim situacijama. Ne osuđujem te što si se zaljubila, ja sam ti o tome napravio video koji si vidjela, to je bio moj stav, nego tvoje ponašanje. Ljubav nema veze sa tvojim ponašanjem.


- Ne zaboravi, nisi ti jedina "Đogani", sve to što si radila i šta radiš i te kako utiče na nas sve Đoganijeve. Ja 25 godina gradim ovaj brend da bi ti za nekoliko mjeseci sve bacila u vodu, nije fer, ako bar malo imaš srca znaćeš to da poštuješ jer da si ušla kao Luna Milić, Sloba se ne bi baš zaljubio u Milićku, tako da ne bi bilo ni LUNE NI SLOBE NI KIJE. Ja se nadam da ćes ovo shvatiti kao dobronamjernu poruku, a znam i to da će tvoja mama odmah pljuvati po meni kao i ranije kad nije razumjela kako se koristi naše prezime - dodao je tada Đole".


Sa druge strane, Đogani je svojevremeno izjavio:

– Luna je dobro dijete, nisam htio puno da pričam o tome, samo sam osudio njeno ponašanje. Mi je znamo u boljem svjetlu. Njeno ponašanje nije bilo najbolje, vadila se da je ona mlada djevojka od 21-22 godine. Nju kao ličnost normalno da podržavam, ona je naše dijete i tu nema šta, ali kako se ponašala u “Zadruzi 1” nije u redu. Bilo je dosta toga što nije bilo dobro, nije bilo lijepo. Ona tamo predstavlja prvo sebe, jer ona je ipak izgrađena ličnost donekle, nije potpuno ali opet te njene godine, 22, nisu male. Tada je moja bivša žena Slađa već imala dijete, Silviju. Anabela je nju rodila isto mlada, otprilike negde bi i ona mogla da bude majka, ali dobro da ne govorim sad o tome. U svakom slučaju, ne možeš da se vadiš na te godine. Moraš da znaš šta je dobro, a šta nije!

.

.

..

.

.

-

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.