x

"Ličim na čudovište, odvratna sam i ružna": Luna napravila skandal na snimanju spota, vrištala i histerisala!

Luna Đogani je navodno napravila skandal na snimanju svog novog spota za pjesmu "U ljubavi luda", jer nije bila zadovoljna kako izgleda, te je navodno dramila kako zbog svojih akni, bubuljica, tako i zbog viška kilograma, koje je nagomilala nakon pobjede u "Zadruzi 2".

- Luna je nedjeljama prije snimanja spota bila nervozna, jer je primijetila da se akne na njenom licu vraćaju, i da joj lice izgleda gore nego ikad. Iz straha da joj se koža neće smiriti do snimanja spota, uradila je nekoliko tretmana u privatnoj klinici. To je bilo kratkoročno jer se na dan snimanja probudila sa velikim crvenilom i ogromnim upalama na licu. Iako je bila vidno uznemirena, Marko i Anabela su je ubijedili da zbog toga ne odlaže snimanje, pa je zato i došla neraspoložena - kaže izvor i dodaje da se tek istresirala, kada je pogledala prvi dio sirovog materijala sa snimanja.


- Umjesto pozitivne reakcije, Luni su se oči napunile suzama, na opšti šok svih, koji su se zadesili u prostoriji. U sljedećem trenutku se rasplakala i izletjela napolje - priča izvor i dodaje da se čulo čak unutra koliko je jecala napolju.

- Marko je bezuspješno pokušavao da je smiri, ali mu nije išlo od ruke jer je ona urlala i vrijeđala sebe: "Ličim na čudovište, vidiš li? Odvratna sam sebi, kako nekom drugom mogu da budem lijepa? Dođe mi sad da se ubijem! Neću da snimam spot, hoću da idem u stan, da se zatvorim i budem ružna u svoja četiri zida" - tvrdi izvor, koji je sa ostalim saradnicima ubjeđivao Đoganijevu da ne odustane od snimanja spota.


- U prvi mah nismo znali šta da radimo i pustili smo Marka da pokuša da je smiri. Pošto jecanje i urlikanje nije prestalo, šminkerka i nekoliko ljudi su je ubijedili da njen problem nije toliki, koliko joj se čini i da sve može da se sredi montažom i filterima, i da nije u redu da odustaje, i da se ponaša kao dijete, jer je tek počela da gradi svoju karijeru. Tako je uspjela da se vrati i sve je poslije bilo kako treba, spot je izašao i skoro se uopšte ne vidi nikakav problem na njenom licu, Ona će debelo morati da radi na svom pouzdanju - završio je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.