x

Liga prvaka: Barcelona dočekuje Chelsea u izravnom prijenosu na OBN-u!

Sudar Barcelone i Chelsea jedna je od najiščekivanijih utakmica Lige prvaka, a neizvjesnosti pogoduje i rezultat iz prve utakmice. Zbog toga u programu OBN-a sutra od 20:35 očekujte nogometni spektakl.

Prije ovogodišnjeg okršaja Chelsea i Barcelona su čak 15 puta igrali međusobno. Oba kluba su upisala po pet pobjeda, a pet susreta je završilo bez pobjednika. Prvi put su igrali međusobno u polufinalu Kupa velesajamskih gradova 1966. godine, a Barcelona je slavila 2-0. U uzvratu je bilo 2-0 za Bluese, pa je igrana majstorica u kojoj je Barca slavila 5-0. Posljednji put, prije ovogodišnjih okršaja, snage su odmjerili u polufinalu Lige prvaka 2012. godine. Chelsea je na svom travnjaku pobijedio 1-0, a na Camp Nou je bilo 2-2 nakon što je Barca vodila 2-0. Te sezone Chelsea je osvojio svoj jedini europski naslov. Ima za to šansu ponovno, jer u goste stiže s neriješenim rezultatom i ne tako ubjedljivom igrom katalonskog kluba iz prvog meča. Doduše, ni u Londonu se ne mogu pohvaliti sjajnom formom, tako da će ovaj sraz biti više nego zanimljiv.

Tko će biti mudriji i strpljiviji te iskoristiti veliku individualnu kvalitetu igrača, pogledajte u izravnom dvoboju na OBN-u uz komentar Sabahudina Saše Vugdalića i Adisa Hadžića.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.