x

ZBOG POZNATOG DEČKA I SVEKRVE MIJENJA PROFESIJU

Lijepa Bogdana mijenja posao jer je CECINA SNAJKA: Neću više da radim na pijaci! Veljko Ražnatović uči da ČERUPA PILIĆE!

Veljko Ražnatović se toliko zaljubio u košarkašicu Bogdanu Rodić da ne izbija iz njenog rodnog Titela! Sin Cece Ražnatović zbog nove djevojke svaki dan ide u ovo vojvođansko mjesto, jer ona ne želi da dolazi u Beograd zbog pažnje medija.

Međutim, ona je stidljiva, pa Veljko još nije prenoćio u kući Rodića, već se s djevojkom sastaje po kafićima u Titelu. Ali tu nije kraj ove sage. Prema riječima mještana, atraktivna brineta je prestala da prodaje na pijaci otkad je počela da se zabavlja s Ražnatovićem i zatražila je od oca da je premjesti u kancelariju!

- Bogdana je divna i vrijedna djevojka. Vaspitana je i ne stidi se da radi poslove na farmi pilića, koju imaju njeni roditelji. Čak je i prodavala piliće na pijaci u Kotežu, Mirijevu... I ne samo ona već i njene sestre. Sve tri se ponose porodičnom firmom, a njihov otac je poručio Veljku da će morati da nauči da čerupa piliće ako planira mu postane zet! - kaže kroz smeh komšija porodice Rodić.

Ovim povodom pozvali smo Veljkovu buduću taštu Danijelu, koja nam je potvrdila da njena nasljednica radi u očevoj kancelariji.

- Sve tri kćerke imaju radne navike i nikad se nisu libile posla. Bogdana je nekad radila na pijaci, obožavala je da razgovara s kupcima. Ona voli životinje i veoma je upućena u kompletno poslovanje naše porodične firme. Međutim, kako je počela da se školuje, odlučila je da sa ocem radi u kancelariji. Uspješno je završila višu poslovnu školu i sada zajedno rade u porodičnom biznisu. Mi smo joj ukazali maksimalno povjerenje - ponosno ističe Danijela i potvrđuje naša saznanja da ih Veljko još nije posjetio u kući: 

- Tačno je da Veljko dolazi u Titel, ali još nije bio kod nas. Njih dvoje se viđaju po kafićima, a kad budu smatrali da treba da ga upoznamo, biće nam zadovoljstvo. Moja kćerka je stidljiva i ne voli da se eksponira, nije očekivala da će njihova veza imati ovakav odjek u medijima. I za nas je ovo novo, naročito jer nas ljudi non-stop zovu. Ne bih mnogo da ulazim u detalje, mogu da kažem da sam ponosna na svoju djecu, tu smo da ih podržimo, a u privatan život nećemo da im se miješamo.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.