x

DIGLI GA U VAZDUH

Lijepa Kolumbijka mu došla glave: Djevojka Strahinji nacrtala metu, evo kako su ga ubice locirale

U stravičnoj eksploziji koja se dogodila u nedjelju usred bijela dana, oko podneva, u Ulici Omladinskih brigada u Novom Beogradu, smrtno je stradao Strahinja Stojanović (30), dok je Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je bila na suvozačevom mjestu, lakše povređena.

Pod Stojanovićev skupocijeni džip BMW X5 bila je postavljena eksplozivna naprava, koja je aktivirana dok je vozilo bilo u pokretu. Od siline detonacije, vozilo je bukvalno prepolovljeno, dijelovi su bili rasuti svuda po kolovozu, a prema riječima očevidaca, Stojanović je ležao na ulici sve do dolaska Hitne pomoći, dok mu je Kolumbijka držala glavu u naručju.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređene Stojanovića i Sonju Suarez Gomez u Urgentni centar. Stojanoviću su amputirane obje noge, međutim, teške povrede unutrašnjih organa bile su kobne, pa je ubrzo izdahnuo.

O ovom Zemuncu, koji je dobro poznat srpskoj policiji, doskoro su stizale vijesti da je u Španiji, te da se oženio djevojkom koja je bila mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (22), koja je prije dvije godine godine bila povređena u identičnom pokušaju ubistva Stojanovića u zemunskom naselju Nova Galenika.


Operativni podaci policije ukazuju na to da su oni koji su spremali Stojanovićevu likvidaciju, njega najvjerovatnije locirali preko profila na društvenim mrežama Kolumbijke Sonje Suarez Gomez, koja se od njega nije odvajala posljednjih šest mjeseci. Ona je vrlo aktivna na “Instagramu”, ima javni profil na kojem je objavljivala fotografije sa nastradalim Stojanovićem.

Njih dvoje su ovog ljeta boravili na Zlatiboru i Kopaoniku, a ona je svaki zajednički trenutak bilježila i objavljivala lokacije na kojima su se u tom trenutku nalazili, što je vjerovatno olakšalo posao egzekutorima. Inače, prema podacima policije, Kolumbijka je u našu zemlju ušla prije pola godine, neposredno pred početak vanrednog stanja, poslije čega nije napuštala Srbiju.

.


(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Es ist uns eine große Freude, dass unsere Institution die Durchführung Ihres Darlehenskreditereignisses bekannt gibt. Dieses Jahr wird die Veranstaltung zum Thema haben "KREDIT FÜR ALLE" und zielt darauf ab, Menschen von sehr gutem Glauben zu helfen. Machen Sie sich keine Sorgen mehr darüber, Ihre Projekte durchzuführen und Ihr Geschäft oder Ihr persönliches Darlehen auf sehr flexible Weise zu erweitern. Wählen Sie das persönliche Darlehen zu einem festen Zinssatz von 2% Benötigen Sie einen dringenden Kredit? Wir stehen zu Ihrer Verfügung Möchten Sie Ihre Schulden löschen, Mit Madame SOPHIE FAUVERGE an der Spitze erwarten Sie gute Kreditbedingungen E-MAIL: [email protected] Danke, dass Sie sich gemeldet haben herzlich