x

nije ga ptedio

Lijepo ti je u Tarinom zagrljaju dok ti žena plače: Tomović brutalno isprozivao Ša, reper popjenio od bijesa!

Vladimir Tomović ušao je u žestok sukob sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Da li je istina da si mi prijetio smrću? Ja ću sada da ti kažem da možeš da mi po...iš k...c, ljigo ljudska! Tebe boli uho za nekog ko ti plače napolju! Ne možeš sebi prst da slomiš, ne nešto drugo! Daj malo obraza! Obrisao sam pod tobom, ne možeš sebi da slomiš prst, a prijetiš da ćeš me ub.ti - vikao je Tomović.


- Želim da i ti imaš ženu, koja će da plače za tobom! Možeš da me pomaziš po j..ima. Ja sam sa Novog Beograda, ali nikada neću reći šta znam. Moraš sebe da hvališ, ja sebe ne moram, pojeo te je rijaliti - nastavljao se Ša.


- Ja sam tvoja noćna mora, zapamti! Slomi sebi prst, pa prijeti nekom drugom. Meni je teško zbog porodice, a tebi je lijepo u Tarinom zagrljaju, dok neko plače. I djevojka ti sada spava, jer je plakala do deset jutros u hotelu. Žena plače zbog tebe, bitango jedna! Ženi daj ubruse, jer ona plače zbog tebe. Ti si moja igračka, pregazio sam te sinoć, završio si u suzama! Sram te bilo, divni čovječe, zbog koga neko plače. Zaljubljen si i nisi racionalan. Ja mogu da se zaljubim, jer sam slobodan, ali ti si oženjen. Gledam te kao nulu, varaš ženu pred milionima, ona cvili van - odbrusio je Tomović.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.