x

LIKVIDACIJA KIK BOKSERA Drugovi vidjeli sve: Razgovarao je dugo sa nekim, pa je počeo da trči, a onda se čuo JEDAN PUCANJ, pa RAFAL!

Leskovčanin Nikola Jović (23), poznat kao kik-bokser, ubijen je sa sedam metaka na dan svog rođendana iz vatrenog oružja, nadomak stana u naselju Dobočica gdje je živio nakon što ga je u parkiću na putu do kuće presreo nepoznati muškarac. Jović je ubijen na dan svog 23. rođendana.

Tragedija se dogodila u 2.48 sati poslije noći kada su mještani Dubočice čuli rafalnu paljbu. Policija koja traga za ubicom još nije utvrdila iz kakvog oružja je pucano.

Mladići, koji se inače u kasne sate okupljaju među stambenim blokovima, pričaju za "Blic" da je mladi Jović izašao iz taksija, krenuo ka kući, ali ga je u parkiću presreo nepoznati muškarac.

- Dugo su razgovarali. Nisu se čuli povišeni tonovi. Poslije izvijesnog vremena vidjeli smo kako Nikola odjednom trči prema svom stanu. A onda smo čuli najprije jedan pucanj, pa potom rafalnu paljbu. Ona pucnjava mi nije ličila na pucnjavu iz pištolja. Bili smo u šoku. Niko od nas nije vidio lice ubice, niti smo primijetili na koju je stranu pobjegao poslije zločina - priča mladić koji je sve posmatrao sa daljine od stotinak metara.

Prema saznanjima "Blica", Jovića je prvi metak pogodio u nogu, a ostalih šest ispaljeno je u tijelo. Na licu mjesta je ostao mrtav.

O motivima ubistva se samo nagađa. Nikola Jović je prošle godine bio hapšen kod Predejana, zajedno sa drugom kod koga je policija u automobilu pronašla narkotike, ali njegovi prijatelji tvrde da ubijeni mladić nije imao veze, a drogom i da je vodio zdrav život.

Njegova majka priča da je Nikola imao problema sa grupom žestokih momaka iz Leskovca poslije jednog uličnog incidenta. Ali ne upire prst u njih.

- Samo znam da mu se od tada život pretvorio u pakao. Ne znam ko ga je ubio. Vjerovatno će tu tajnu odnijeti u grob - rekla je ona.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.