x

Redsi i dalje stopostotni

Liverpool uz puno sreće nastavio niz pobjeda u Premiershipu!

Današnjim duelom Sheffield Uniteda i Liverpoola na Bramall Laneu otvoreno je sedmo kolo Premier lige. Na kraju je Liverpool slavio pobjedu rezultatom 0:1 i zadržao stopostotan učinak u ovoj sezoni Premiershipa.

Liverpool je imao posjed u prvom poluvremenu i imao bolje šanse iako je i Sheffield United prijetio.

Najbolje šanse je Liverpool imao preko Manea. Prvo se Mane našao u sjajnoj poziciji u 34. minuti, ali je šutirao preko gola, da bi deset minuta kasnije nakon brze kontre i kombinacije Redsa u kaznenom prostoru domaćih pogodio stativu.

Rezultatom 0:0 se otišlo na odmor, a drugo poluvrijeme je donijelo odličnu igru "Oštrica".

Igralo se otvoreno, a na prvu pravu priliku se čekalo do 65. minute. Norwood je odlučio sam završiti kontru domaćih, izbacio je Fabinha i šutirao, ali je Robertson uklizao u zadnji čas i blokirao njegov pokušaj. Koji trenutak kasnije je Van Dijk blokirao novi pokušaj domaćih prema golu Liverpoola.

Imao je Norwood sjajnu šansu da dovede Sheffield United u vodstvo, ali nije uspio. Nedugo nakon toga, međutim, Wijnaldum uz dosta sreće donosi prednost Redsima.

Origi, koji je u igru ušao u 64. minuti, je centrirao, odbrana domaćih izbacila loptu do vrha kaznenog prostora, ali je tamo bio Wijnaldum. Holanđanin je šutirao, lopta prošla kroz noge jednom igraču domaćih, a zatim i kroz ruke i noge golmanu Hendersonu i u 70. minuti završila u golu Sheffield Uniteda.

Stigao je tada Liverpool do vodstva kojeg je uspio zadržati do kraja i sada su Redsi u nizu od sedam pobjeda u isto toliko utakmica nove sezone Premiershipa.

Sheffield United je ostao 10. sa osam osvojenih bodova.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.