x

NASILJE U PORODICI

Ljekar nasilnik imao životnu tragediju? Kolege otkrile detalje: Imao teško djetinjstvo, sestra ga odgojila, ali to nije opravdanje!

Kolege uglednog ljekara N. O. (48), koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao suprugu I. O. (42) u porodičnom domu u Zemunu, šokirane su činjenicom da je počinio ovo krivično djelo.

Nasilje u porodici, podsjetimo, desilo se  u porodičnom domu ljekara N.O. koji je nakon verbalnog sukoba zvjerski pretukao suprugu koju je udarao i drškom od pištolja. Žena je od jezivih udaraca zadobila teške tjelesne povrede, a između ostalog polomljena su joj četiri rebra, nadlaktica i ima hematome po cijelom tijelu.


- Šokirani smo kada smo vidjeli da je N.O. pretukao svoju suprugu! Nadali smo se da je u pitanju neka greška, ali smo se kasnije uvjerili da je ipak on u pitanju. To je čovjek koji je bio maksimalno posvećen poslu i porodici i da ga pozovete u pola noći ili dana bio je spreman da pomogne, nasmijan i ljubazan - kažu kolege uhapšenog ljekara koji inače radi na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.


Kolege uhapšenog doktora kažu za Kurir da im N .O. nikada nije djelovao kao neko ko je spreman da uradi tako nešto.

- Zanijemili smo i nekako se međusobno pitamo da li smo mi ikada vidjeli neku nasilnu crtu kod njega, ali na to pitanje definitivno imamo odričan odgovor jer je on sebe i porodicu stavljao iznad svega i djelovali su srećno - kažu kolege i dodaju da je ljekar imao težak život.


- Ostao je bez roditelja i odgojila ga je sestra, ali to nije opravdanje za ovo što je uradio. Ovo je za osudu!

Podsjetimo, poznati ljekar je juče uhapšen, a sutra bi trebalo da bude saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu koje i vodi istragu protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.


- Žrtva je nakon nasilje u policiji izjavila da je preživjela torturu dugu 27 dana jer je njen suprug bio na bolovanju zbog zdravstvenog problema - kaže izvor iz istrage i dodaje da je supruga opisala detalje jučerašnje drame, ali i tokom tih dana.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)