LJETNI SAJAM U KAKNJU

14.06.2021 09:00 Do 19.06.2021 20:00

Prvi ove godine koji će otvoriti sezonu sajmova van Sarajeva u organizaciji A. Urban Managementa, a ovaj put u partnerstvu i suradnji sa Savezom poljoprivrednih udruženja "KAP" održat će se u KAKNJU od 14.06.do 19.06.2021 godine u samom centru grada na prostoru parkinga ADS marketa. S obzirom na veliku zainteresiranost i uspjeh prošlogodišnjeg sajma i nešto drugačiji koncept i pristup sajmovima i ove godine se nadamo velikoj posjećenosti.

Cilj ovakvih sajmova je da udruženim snagama pružimo mogućnost poljoprivrednicima,obrtima,gazdinstvima,handmade proizvodima,sitnim proizvođacima priliku da prezentuju svoje proizvode širem građanstvu i da na taj način malim koracima potpomognemo privredu BIH i podignemo svijest građana o vaznosti kupovine domaćih proizvoda.

Ono sto svi građani Kaknja mogu očekivati kroz "Ljetni sajam u Kaknju" su različiti domaći proizvodi-kucne radinosti,prirodnu kozmetiku,ručno rađeni nakit,kvalitetno plastično posuđe za hranu te kućni tekstil i slicno, a pored izlagača ,domaćina iz Kaknja članovi-izlagači nam i ovaj put dolaze iz svih krajeva BIH.

Nadamo se da će jedan ovakav sajam postati prepoznatljiv i tradicionalan u Kaknju kao i u ostalim gradovima.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.