x

na nastup ne mogu da dovedu ni hiljadu ljudi

Ljuba Aličić o mlađim kolegama, spomenuo i Darka Lazića: Strašno... Uopšte ih ne primjećujem!

Pjevač Ljuba Aličić nije štedio mlađe kolege, pa je istakao kako oni ne mogu na nastup da dovedu ni hiljadu ljudi, a onda je spomenuo Draka Lazića, sa kojim nije bio u dobrim odnosima.

- Mlađi pjevači su kao pametniji od nas. Stariju gardu uče kako treba da radimo. To je strašno, ali ja njih ne fermam ni jedan posto. Uopšte ih ne primjećujem. Ne znam ni da postoje - rekao je pjevač.

- Novopečeni pjevači, neka dođu i diskoteku i neka dovedu hiljadu ljudi onda ću priznati da su pjevači. Ne mogu ovi popularni da dovedu hiljadu ljudi, a kamoli ti novi, koji izađu iz rijalitija i snime jednu pjesmu - rekao je Aličić.


Iako je poznato da Darko i Ljuba nisu bili u dobrim odnosima, Aličić je bio na sahrani Darkovog oca Milana Lazića, prije više od mjesec dana, a sad je spomenuo Lazića, kao mlađeg kolegu.

- Mogu da izdvojim od pjevača Darka Lazića koji ozbiljno pjeva, ima dobre pjesme. Darko je dobar dečko, nisam ljubomoran i sujetan na njega. Nemam problema da pohvalim nekog ko je dobar - rekao je Ljuba za "Star".

Darko i Ljuba javno su ranije razmijenili nekoliko i ne tako prijateljskih riječi, ali Aličić tvrdi da se nikada nije svađao sa Lazićem.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.