x

Ljuba javno optužila kćerku Aleksandru da se bavila najstarijim zanatom, pa joj poručila: Zaslužila si sve najgore na svijetu! David se hvatao za glavu! (VIDEO)

Od ulaska Ljube Pantović u rijaliti, između nje i njene kćerke Aleksandre Subotić bukti neviđeni rat. Aleksandra se udružila sa dečkom Davidom Dragojevićom i ocem Karađorđem Subotićem, pa koristi svaku priliku da započne svađu sa svojom majkom koju optužuje za težak život, zlostavljanje i zanemarivanje. Tokom današnjeg sastanka zadrugara, Branislav Radonić Brendon je započeo verbalnu raspravu sa Karađorđem, a Aleksandra je odmah skočila u odbranu svog oca. U raspravu se umiješala i Ljuba, što je uzrokovao novu žestoku svađu između nje i Aleksandre.


- I dan danas je zaljubljen u tebe i ti to zloupotrebljavaš! Izbacila si ga iz izolacije da njemu skidaju pare, ionako je ostao bez ičega zbog tebe - optužila je Aleksandra Ljubu da se loše ponaša prema Karađorđu.


- Ti si zaslužila sve najgore na ovom svijetu! Ti si kao kletva! Ne možeš ti mene da učiš kako da se ponašam, miješaš se svima u odnose, idi sredi tvoju vezu - uputila joj je Ljuba teške riječi. 


- Mrziš me od kada si bila mala, mrziš svoju sestru i sve koji kažu nešto što ti se ne sviđa. Možeš samo da me mrziš. Pozdravili su te Arapi - nastavila je ona.


- Samo kaži da se j**em z apare! Bravo mama! Ti si se razvela da bi mogla da se j**eš okolo i trošiš njegove pare. Poganušo pogana i bludnce! Kakvi ste, ja sam zlatna - vikala je Aleksandra.(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.