x

nekada su bili u ljubavi

Ljuba Perućica otkrio u kakvim je odnosima s Aleksandrom Prijović i kako reaguju kad se sretnu!

Pjevač Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović nekada su bili u emotivnoj vezi, a iako je prošlo dosta vremena od tada u medijima se i dalje provlače priče o navodnim razlozima prekida njihove dugogodišnje veze.

Nedavno je u jednim novinama osvanuo tekst da bivši partneri nisu u dobrim odnosima, a sada je pjevač riješio da stavi tačku na ovu temu.

- Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvijek se ispričamo kad se vidimo, najnormalnije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem - otkrio je Perućica u emisiji "Grand magazin", dok je na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snime duet i da li ga to pitanje nervira, odgovorio:


- Pitanje o duetu sa njom je više bockanje, čista provokacija. Nemam problem ni sa kim da snimim duet, pa ni sa njom, to je sve u smislu posla, da gradimo i napredujemo.

On je istakao da pitanje o potencijalnoj duetskoj pjesmi sa Aleksandrom novinari uglavnom postavljaju njemu, a kao razlog naveo je:


- Ona ne daje prostora da joj se postavljaju takva pitanja, a ja uvijek odgovorim, pa vjerovatno iz tog razloga.

Inače, Aleksandra Prijović je sada u sretnom braku sa Filipom Živojinovićem.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.