x

Ljuba raskrinkala zeta, on bez riječi: Muvao si se sa muškarcem koji je bio u rijalitiju, ali je ispao drugi mjesec od ulaska!

Ljuba Pantović svoje rasprave odlučno rješava kako za stolom, tako i van njega! Tokom sastanka koji je trebalo da zbliži zadrugare, bacila je ogromnu bombu pa raskrinkala bivšeg zadrugara, jer se, navodno, prije nego što je David Dragojević ušao u rijaliti dopisivao sa njim "onako kako se muškarci ne dopisuju".

Na taj način zaprepastila je sve i pokrenula još jednu ogromnu raspravu, na neki način i potvrđujući glasine da Aleksandri i njenom dečku ne ide jer "David nije strejt muškarac".


"Ja sam rekla da je osoba ovdje učestvovala. Ispala je u drugom mjesecu. Neću da kažem, jer ne smijem. On se dopisivao sa Davidom na način na koji se muškarci ne dopisuju. Sinoć sam takođe shvatila da ovde po tom pitanju priča počinje da se razvija sama i da sam imala razloga da tako mislim... Što se tiče osobe na ćošku stola (Karađorđa) imaćemo konflikt. Neće mene niko ovdje da pljuje", izjavila je ona i još jednom priprijetila bivšem suprugu.


Na njeno izlaganje, nadovezala se Luna Đogani.

"Sa onima sa kojima nisam bliska nemam konflikt. Jedino sam imala svađu sa Adamom, jedino mi je to bitno. Da se on svađa ovdje zbog Marijane, neću da dozvolim da se zezne kao ja", izjavila je ona oštro.




(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.