x

Ljubav cvjeta: Sanja i Matora uživaju u Sarajevu! (FOTO)

Doskorašnje zadrugarke Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora uživaju u Sarajevu, što je fotograf Ekskluziva.ba portala i zabilježio.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

Iako je njihova veza ispočetka izazivala razne sumnje, Sanja i Matora su uprkos svemu,  uspjele da se izbore za zajednički život. Jedna od rijetkih rijaliti ljubavi koja je opstala i traje dvije godine je upravo njihova, a da je tako demonstrirale su i na Baščaršiji, gdje smo ih zatekli. Sanja je mamila poglede muškaraca, bez obzira na prisutnost njene djevojke koja je po tom pitanju nezgodna i ljubomorna, što se vidjelo i u rijalitiju. S druge strane, Matora je Sarajlijama očigledno prava raja, pa su i nju prihvatili raširenih ruku. 


Nakon obilaska Baščaršije, Sanja i Matora su otišle gdje drugo nego u ćevabdžinicu da uživaju u čuvenim sarajevskim ćevapima. U dobroj porciji ćevapa sa dosta luka i kajmaka su uživale u društvu prijatelja Stefana Šebeza, kao i domaćina Amara Trbovića u čijem su klubu imale nastup. Bivšim zadrugarkama je boravak u glavnom gradu BiH vidno prijao, što pokazuju i fotografije koje smo zabilježili. 

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.