x

tuga zbog odlaska zvezde granda

Ljubav je jednom umrla: Preminuli pjevač Zvezda Granda po istinitoj priči otpjevao potresnu baladu, stihovi razaraju dušu!

Nekadašnji finalista "Zvezda Granda" Jasmin Hasić preminuo je nakon borbe sa teškom bolešću u 36. godini.

Pjevaču je nedavno dijagnostifikovan tumor na bubrezima koji je operisao u Turskoj, ali je izgubio bitku. Svi se sada prisjećaju emotivne balade pjevača koja je kako je svojevremeno otkrio urađena po istinitoj priči.

"Ljubav je jednom umrla. To je pjesma nastala prema jednoj istinitoj priči. Nastala je davno, u dahu... Dok nisam dobio zeleno svjetlo, nisam htio ni da je snimim, ta pjesma mi je najdraža", pričao je u "Grand magazinu" Hasić 2017. godine.


Ovo je tekst Hasićeve potresne balade:

- Umrla je ljubav, najveća na svijetu, umrlo je mila, sve u meni s njom slomljena krila, ja nisam u letu porušeno sve je, što je vrijedilo. I kako da se pomirim da dalje moram ići sam tražim neki smisao da ostao bi normalan. 


Podsjetimo, neposredno pred njegovu smrt, Jasminova supruga Jasmina napisala je emotivnu poruku:

- Na kraju samo trag naših djela ostaje... Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Glavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo cijelo. Samo najjači postaju najbolji. A meni, meni srce kao kuća, toliko te ljudi voli i cijeni, ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve - napisala je prije samo par dana njegova Jasmina sa kojom ima dvoje djece.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.