x

Ljubav u doba korone: 6 aktivnosti koje možete raditi s voljenom osobom ako vas dijele kilometri

Uživajte u zajedničkom vremenu čak i ako ne možete u ovom trenutku biti jedno pored drugoga .

Veza na daljinu dovoljno je teška i kada svijetom ne vlada pandemija. U ovoj novoj situaciji u zadnjih desetak dana našlo se mnogo parova koji moraju postati maštoviti i pronaći načine kako zajedno provoditi vrijeme bez fizičkog kontakta. Vrlo je važno održavati odnose kako s prijateljima tako i voljenom osobom i upravo zato smo pronašli nekoliko aktivnosti koje možete raditi zajedno bez napuštanja vlastitog doma. Zato upalite video poziv i zajedno pobijedite daljinu!

#1 Uživajte u filmu ili seriji

Imamo sreće što živimo u vremenu online streaming servisa poput Netflixa i možemo bez problema pristupiti velikom izboru filmova i serija. Vjerujemo kao ćete se vi i vaša posebna osoba lako dogovoriti šta ćete gledati, a u tome će vam pomoći Netflix Party, dodatak za Chrome browser uz koji ćete bez problema uskladiti ono šta gledate. Zato pripremite kokice, instalirajte ovaj dodatak i uživajte u filmu.

#2 Kuhajte zajedno

Vrijeme je za video poziv i odlazak u kuhinju. Pravi je izazov uskladiti se i kuhati ono što oboje možete sa sastojcima koje imate. Ili još bolje, neka svako od vas skuha ono što bi se drugoj osobi svidjelo i iznenadite jedno drugo. Nakon toga sjedite svako za svoj stol i uživajte u romantičnoj večeri.


#3 Dogovorite digitalno veče društvenih igara

Postoji cijeli niz društvenih igara u digitalnom obliku koje možete igrati s voljenom osobom dok se nalazite u kućnoj izolaciji. Odaberite svoju omiljenu i zaigrajte online.

#4 Odaberite knjigu i čitajte je zajedno

Zamisli koliko bi bilo romantično slušati voljenu osobu kako ti čita tvoju omiljenu knjigu. Izmjenjujte se i čitajte jedno drugome različite odlomke. Ako ste ipak osobe koje više vole uživati u samostalnom čitanju, jednostavno upalite video poziv, postavite uređaj blizu sebe i uživajte u tišini i pogledu jedno na drugo dok svako čita svoju knjigu. Tako ćete stvoriti i priliku da prije spavanja jedno drugome prepričate sadržaj štiva koje čitate.


#5 Posjetite muzej ili galeriju

Na internetu vam je dostupan veliki izbor muzeja i galerija koje možete posjetiti zajedno. Tako ćete, barem na kratko, zadovoljiti želju za putovanjem i novim avanturama s voljenom osobom. Prednost je i to što nećete morati čekati u redu kako bi vidjeli neke od najpoznatijih umjetnina svijeta.

#6 Uživajte zajedno u jutarnjoj kafi

Ako ste već sve isprobali, vratite se osnovama. Jednostavno zajedno uživajte u jutarnjoj kavi i pričajte o tome što ste sanjali, svojim planovima, ali i osjećajima. Komunikacija je ključ svake uspješne veze, a daljina nas često zna u tome spriječiti.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.