x

priznala

Ljubavi, sa Šijanom niko neće biti, meni je žao tebe: Božinovska bogatstvo dala na vračare, a Kleopatrine riječi predvidjele užas!

Goca Božinovska kao i mnogi sa estrade, često posjećuje vračare i vidovite starice! Kako se jednom prilikom požalila, mnogu su joj štošta predviđale u životu, kao i da je i silno bogatstvo potrošila na njih. 

- Bila sam kod Kleopatre kada sam imala 30 godina, ta žena zaista zna da ti kaže bukvalno sve što će ti se dešavati u budućnosti. Meni je svašta pogodila, da čovjek ne povjeruje. Rekla mi je stvari koje su se apsolutno tako desile. Baš sve što je rekla, tako je i bilo. I ružno i lijepo. Samo mi je ona sve pogodila, a ostali... Okači mačku o rep - ispričala je prije nekoliko godina Goca.


- Iskreno, nisam vjerovala u to, ali eto... U sve sam se vremenom uvjerila. Dok sam bila u braku sa Zoronam, otkrila mi je da vidi kraj sa njim, da joj je jako žao što će takvom ljepotanu kao što je on desiti ono najgore, i da ge ne vidi među živima. Mada ja sam tada već načula da je on sa nekim ljudima i da će tu biti haosa. Ali opet nisam mogla da vjerujem da mi je baš tako rekla. Kad se nisam srušila.


"Ljubavi, sa njim niko neće biti, meni je žao tebe, ali tako je. Ali ti vidim i to da te Bog uzdiže, tebe poslije svega toga, jer imaš takvu energiju i svi sveci te čuvaju”. Savjetovala me je da obratim pažnju i da se i sama čuvam svih ljudi sa kojima je on sarađivao. I sve je tako bilo zaista. Ubrzo poslije toga tragedija se desila. Moj svijet se tada srušio.


Kako je Goca tom prilikom ispričala, šta je Kelopatra vidjela, to se i obistinilo čak i godinama poslije njihvog susreta, iako je Goca bila veoma skeptična po pitanju proricanja.

- Poslije mi je rekla da ću biti jako uspješna u karijeri, da mi vidi neki pehar u ruci, a ja sam se samo nasmijala. Čuj pehar, kakav pehar ja mogu da držim. I stvarno sam dobila Oskar popularnosti. Iskreno, nije mi bilo prijatno dok mi je sve to otkrivala, jer nisam vjerovala u te stvari. Ja volim da mi neko pogleda u šolju, a kod nje sam otišla iz čiste radoznalosti. ona te gleda u oči i priča ti. Neke stvari koje mi je rekla se i sada dešavaju - ispričala je svojevremno Goca!

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.