x

viđali se pola godine

Ljubavnica Darka Lazića progovorila: Zvao me je u hotel dok je Marina bila trudna!

U medijima je osvanula vijest da je pjevač Darko Lazić varao bivšu vjerenicu Marinu Gagić sa pjevačicom Oliverom Matijević koja se sada oglasila ovim povodom i otkrila detalje afere.

- Upoznali smo se u Beču na jednom slavlju malo poslije razvoda od Ane. U to vrijeme je počeo da se zabavlja sa Marinom. Nas dvoje smo se viđali pola godine, tačnije dok nisam vidjela njega i Marinu na jednoj fotografiji na Instagramu. Tako sam saznala za njihovu vezu. Odmah sam ga pitala, ali je negirao da su zajedno. Govorio mi je da mu je ona komšinica i da je zna od malih nogu. Da je dijete za njega. Međutim, kada je prestao da se javlja redovno shvatila sam da je sa njom - govori pjevačica i navodi kako je izgledao njihov posljednji susret.


- Pola godine nakon prekida odnosa vidjeli smo se u Ljubljani u jednom klubu gdje je nastupao, to je bilo malo prije korone. Poslao je jednog momka iz obezbjeđenja da mi prenese da dođem u bekstejdž. Otišla sam samo da čujem šta hoće. Tada me je pitao da odem u hotel sa njim poslije nastupa. Rekla sam mu da treba da ga bude sramota, jer ga kod kuće čeka trudna žena - rekla je Olivera koja za pjevača poslije svega nema lijepe riječi.


- Za njega poslije svega nemam lijepu reč da kažem. Nisam očekivala to od njega. Jako mi je žao Marine, djevojka to nije zaslužila. On je mogao da ima lijep život, ali je odlučio da ga upropasti - rekla je ona i otkrila kako ju je zaveo:


- Ne mogu da kritikujem Marinu, kao ni jednu djevojku koja je bila sa njim. On je veliki manipulator, zavodnik. Tako je i mene zaveo. Pjevao mi je na video poziv pjesme Olivera Dragojevića, dok je svirao klavir i pričao kako ćemo uživati zajedno. Na sve je spreman samo da osvoji djevojku. Mi smo se viđali po hotelima, u Šapcu i Beogradu. Bilo nam je lijepo.

.

.

.

.

..


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.