x

Ljubavnica: KEBA ĆE ZAVRŠITI U ZATVORU KAD JA PROGOVORIM!

Bivša ljubavnica pjevača Dragana Kojića Kebe Ljiljana Jevremović, koja s njim ima vanbračnu kćerku Inu, dobila je ponudu da se nađe u najimpozantnijem imanju na ovim prostorima. Kako saznajemo, Jevremovićeva pregovara s produkcijom o ulasku u "Zadrugu 2", a njen motiv je da napokon javnosti razotkrije Dragana Kojića.

Naime, kako izvor blizak produkciji navodi, Jevremovićeva se već nekoliko puta sastala sa članovima tima kako bi pregovarala o uslovima svog ulaska.

- Pregovori su bili napeti jer se Ljiljana lomi da li da se u to upušta. Nije u pitanju strah od Kebe, već ne želi da joj se on sutra sveti preko djeteta. Nije imala specijalne uslove, ali je suma koja joj je ponuđena za ulazak u rijaliti pozamašna - navodi izvor i dodaje:


- Ljiljana treba još jednom da se sastane sa produkcijom i tada da konačan odgovor o odluci da li će biti jedan od zadrugara ili ne. Svakako da bi njen ulazak podigao veliku medijsku prašinu jer Ljiljana tvrdi da ima mnogo informacija o Kebi, koje nikada nije objelodanila.


Kontaktirali smo sa Jevremovićevom, koja je potvrdila da ozbiljno razmišlja o ulasku u "Zadrugu 2".


- Nisam nikada pomišljala da ću se u životu okušati u nečemu kao što je rijaliti-program, ali iskreno imam mnogo razloga za to. Ako ja uđem u "Zadrugu", moja misija će biti da razotkrijem Dragana Kojića jer se predugo izvlačio pred licem pravde sa svojim zlodjelima. Kada ja progovorim pred milionskim auditorijumom, vjerovatno će završiti u zatvoru - rekla je Ljiljana i nastavila:


- Imam mnogo razloga za osvetu, ali neću ići đonom, već ću se voditi samo istinom, pa neka pravda pobijedi. Godinama sam pokušavala narodu da objasnim ko je Dragan Kojić Keba i kakav je čovjek, ali sada sam riješena da tu priču završim. Ukoliko presiječem i zaista uđem, to će biti moj cilj.


(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Dr.Agbazara ist ein großartiger Mann, dieser Arzt hilft mir, meine Geliebte Jenny Williams zurückzuholen, die vor 1 Jahr mit mir Schluss gemacht hat und vor ein paar Tagen kam er zu mir zurück und bat sie mit Hilfe dieser spirituellen Kräfte zurück zu akzeptieren. Also, wenn Sie Hilfe in jeder Situation im Leben brauchen, kontaktieren Sie ihn per E-Mail über: ( agbazara@gmail. com ) oder rufen Sie / WhatsApp +234 810 410 2662