x

zajedno i nakon skandala

Ljupka i Simić obmanjuju javnost: Pjevačica i general se tajno viđaju po restoranima, a kažu da nisu u kontaktu!

Ljupka Stević i general policije Dragiša Simić Simke, po svemu sudeći, danima obmanjuju javnost da nisu u kontaktu. Pjevačica i njen, kako ona kaže, bivši partner sastali su se u utorak uveče u jednom restoranu u naselju Braće Jerković u Beogradu.

Uprkos tome što i Ljupka i Simke danima negiraju da su u kontaktu, kao i da između njih nema više ničega, istina je sasvim drugačija. Izvor, koji se zatekao u utorak uveče u jednom popularnom restoranu na Voždovcu, gdje Simić inače često dolazi s prijateljima, vidio je ovaj "posvađani par" kako sjedi zajedno. Tajni susret ljubavnika održao se oko 21 čas, neposredno pred Ljupkino gostovanje u emisiji "Ami Dži šou", gdje je pričala o čitavom incidentu i još jednom slagala da nije kontaktirala s generalom.


Njih dvoje nisu bili sami za stolom te večeri, već su im društvo pravili Dragišini prijatelji, a sve vrijeme su se skandalozni ljubavnici smijali i pričali. Simić je, kako saznajemo od našeg sagovornika, Ljupki davao instrukcije šta će u narednom periodu govoriti u medijima, između ostalog i u "Ami Džiju", gdje je samo sat vremena nakon susreta gostovala.


Inače, kako saznajemo, Stevićeva i Dragiša su u kontakt stupili ubrzo nakon što se dogodio skandal kada mu je, ispred zgrade u kojoj žive, polupala automobile i posjekla ruku jer je otkrila da je vara sa tri djevojke. Pjevačica je generalu pisala od prvog dana, ali ju je on neko vrijeme ignorisao. Onda ga je, poslije dva dana patnje, Stevićeva pozvala s broja svoje majke, pa su tako obnovili komunikaciju i od tada se redovno čuju i viđaju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.