x

Ljupka je saznala da je Dragiša vara sa 3 djevojke! Zato joj je pala klapna, rasplakala se novinarima

Ljupka je potom priznala i da general Simić voli samo prirodne devojke i da mu je jedino zamjera što ju je varao.

Pjevačica Ljupka Stević je u žiži javnosti otkako su na njenom Instagram nalogu osvanule fotografije sa VMA na kojima se vidi da joj je ruka previjena, a sve to kao posljedica sinoćnog incidenta kada su automobili njenog sada već bivšeg dečka izgrebani.

– Dobila sam krivičnu prijavu jer su me policajci zatekli kako čučim između dva automobila, a ja sam provjeravala da li su sve gume izbušene. Pustio mi je SMS poruku: “Ne prenagljuj previše, imala si napad bijesa, izbacila si to iz sebe”, eto to su njegove poruke. Ja sam njemu na tu poruku odgovorila: “Što ti glavu nisam izlomila” i onda sam opsovala. Ja znam šta želim u životu, 10 godina sam bila klinka koju je on vrtio oko prsta. Ja sam čekala 4 godine, i slušala njegova obećanja da mu djeca odrastu… Ja sam napunila 30 i 35 godina i tu se ništa nije promijenilo i na sve to, na cijelu tu priču, bila sam primorana da mu stavila aparat za slušanje i došla sam do toga da je u vezi sa tri osobe – otkrila je Ljupka sa suzama u očima.

– Ja bih rekla da su maloljetne. Sada sam saznala nešto što me je uništilo, ako ja svog partnera ne lažem, ne želim ni on mene da laže. Bitno mi je da nije narkoman, kockar. Njegova žena je znala za nas putem medija – rekla je Ljupka.

Ljupka je potom priznala i da general Simić voli samo prirodne djevojke i da mu je jedino zamjera što ju je varao.

– On je toliko pitom, iako izgleda drčan, nikada on nije nasrnuo na mene. Jedini problem je što me je varao. Ja neću da sjedim kući dok on ide da j*be klinke – rekla je nervozno Ljupka, a detaljnije pogledajte u nastavku.


(Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.