x

pojavila se u policiji

Ljupka Stević u policiji: Pjevačica na saslušanju zbog priče da je general Simić podvodio maloljetne djevojke!

Nakon skandala koji je tresao Srbiju prošle godine zbog uništavanja imovine policijskom generalu Dragiši Simiću, Ljupki Stević je određena zabrana prilazka dugogodišnjem partneru, a tom prilikom su joj oduzete dvije lovačke puške za koje nije imala dozvolu.

Naime, pjevačica se jučer pojavila u stanici policije kako bi dala izjavu povodom svog iskaza da je general Simić podvodio maloljetne djevojke. 

Pjevačica u septembru prošle godine takom jednog intervija optužila Dragišu Simića kako je bio sa maloljetnicama. Zbog toga je pjevačica pozvana na saslušanje u stanicu policije na Voždovcu.


Foto: Informer

Ljupka je novinarima ispred policijske stanice  ispričala šta se zapravo desilo.

- Ja se nadam da će sve biti ok, s obzirom da je podnijeta krivična prijava protiv mene. To je sve vezano sa slučaj iz septembra mjeseca. Bila sam uplašena, advokat je krenuo sa mnom. Protiv mene krivičnu prijavu je podnijela Radna grupa MUPA Republike Srbije. Ona je podnijela prijavu drugom osnovnom sudu, a ja sam pozvana u svojstvu građana da dam izjavu za te navode koje sam rekla u trenutku najvećeg stresa - rekla je Ljupka za Informer.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.