x

general nakon afere traži spas u ženi

Ljupkin Simke prvi put progovorio o supruzi: Čuo se s njom... A da li mu je oprostila ljubavnicu?

Ljupka Stević i njen oženjeni dečko, general Dragiša Simić, danima su u žiži javnosti nakon što mu je u naletu bijesa, pjevačica razlupala dva automobila.

Ljupka sada namjerava da napiše knjigu o svom životu, čiji će dobar dio biti posvećen njenim emotivnim vezama, a prije svega desetogodišnjem odnosu sa Simićem.

- Zaista se ne ne plašim toga što će Ljupka napisati knjigu. Čak ću joj pomoći u tome - rekao je Simić, dok je na pitanje da li mu je supruga oprostila desetogodišnju preljubu, te da li se čuju nakon svega, kratko odgovorio.


- Čuo sam se sa suprugom, ali to je sve što ću vam reći.

S druge strane, Ljupka, koja je počela da se zabavlja sa Simićem kada je imala 25 godina, planira da u knjizi iznese sve detalje njihovog desetogodišnjeg odnosa i ne samo da će opisati kako su se upoznali i koliko je Simketu trebalo da je osvoji, već će iznijeti i mnoge druge javnosti nepoznate stvari.


- Njih dvoje su planirali zajedničku budućnost i porodicu. Koliko je ta veza bila ozbiljna, svjedoči činjenica i da je Simke upoznao njene roditelje i da je bio rado viđen gost u njihovom domu u Kostolcu, a Ljupka planira i da opiše detalje njihovog odnosa - nedavno ispričao je izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.