x

prošlost miljane kulić

Lomila lokal gdje je radila, krala pazar... Ovaj muškarac iznio sve skandale Miljane Kulić!

Gradimir Mitić, poznatiji kao žestoki momak sa asfalta, iznio je šokantne tvrdnje o prošlosti rijaliti zvijezde Miljane Kulić.

On je istakao da je cijeli život proveo na ulici, i da su njegovi iz Leskovca, ima dosta saznanja o tome šta je Miljana radila prije nego što je postala poznata zahvaljujući učešću u rijalitiji šou programima.


"Miljana je svojevremeno radila u kafani u mjestu Malošište. To je bilo prije desetak godina, možda malo i više. Kada je Miljana počela da radi u kafani, prvih desetak dana je bila normalna. Kasnije se ponašala katastrofalno. Poslije posla bi išla sa ljudima znatno starijim od nje na neka mjesta, pravili su sa njom igranke. Miljana je tom čovjeku pravila haos, lomila mu je lokal, krala mu pazar. Imao je i tuče zbog Miljane, i tu je bilo svačega u tom lokalu", priča Gradimir.


On je u videu koji je osvanuo na Jutjubu iznio i detalje vezane za prošlost Miljaninog oca, Siniše Kulića.

"Miljana hvali svog oca kao boksera i jednog od poznatih kriminalaca u Nišu u to vrijeme. On je jedna obična klošarčina. Bio je mašinovođa, ili kondukter u vozu. Najjače krivično djelo koje je počinio bio je šverc rakije iz Srbije u Mađarsku. On je liječeni alkoholičar, ljudi u Nišu ga pljuju, a kriminalci neće ni da govore o njemu", priča Mitić.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.