x

tipovali joj stan

Lopovi iz Sevinog stana odnijeli nakit u vrijednosti od 300.000 €: Samo jedna stvar joj je neprocjenjiva i niko joj ne može nadoknaditi!

Pjevačici Severini Kojić (49) u ponedjeljak, tokom ranih popodnevnih sati, opljačkan je stan u Zagrebu, a razbojnici su odnijeli umjetnine, sve što je iole vrijedno od pokućstva i nakit u vrijednosti od čak 300.000 eura.

U trenutku pljačke pjevačica nije bila u svom stanu, a provalnici su djelo izvršili tako što su vezali njenu šezdesetpetogodišnju kućnu pomoćnicu i nesmetano pretresali stan. Pljačku su izvršila dva još nepoznata počinioca koji su nakon čina pobjegli u nepoznatom pravcu.

- U događaju nije bilo povrijeđenih. Sprovodi se detaljno kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinioca - navode hrvatski mediji.


- Razumite me da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vrijeme, bez mog djeteta, ne može se nikad nadoknaditi - izjavila je Severina ovim povodom.


Među nakitom koji joj je otuđen nalazi se i specijalni medaljon koji je pjevačica namijenila svom sinu Aleksandru, komad od bijelog zlata vrijedan je nekoliko hiljada eura, a imao je i specijalno izgraviranu poruku posvećenu devetogodiš njem dječaku.

Kojićeva se o ovom događaju nije oglašavala na druš tvenim mrežama, a izjavu za medije dao je još jedino njen blizak saradnik.


- Hvala bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju - rekao je Davor Grgin.

Mislili su da je na Maldivima Severina Kojić ovih dana na svom Instagramu intenzivno je objavljivala fotografije sa Maldiva. U trenutku pljačke boravila je u Hrvatskoj, ali nije bila u svom stanu u Bijeničkoj ulici na Srebrnjaku.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.