x

Želi se dokazati u Realu

Luka Jović ne baca bijeli peškir!

U posljednjih nekoliko mjeseci pročitali smo toliko transfer špekulacija vezanih za ime srbijanskog napadača Luke Jovića da je on postao vjerovatno najdosadnija tema svjetskih sportskih medija.

Priča je već dobro poznata - prošlog ljeta je plaćen od strane Reala Eintrachtu iz Frankfurta 60 miliona eura, ali odigrao je potom katastrofalnu sezonu i navodno se pojavilo more klubova koji ga žele.

Neke od tih ekipa su Napoli, Arsenal i Milan, ali kako to obično biva priča iz dana u dan dobija obrte. Novi obrt kaže kako on sada želi pod svaku cijenu ostati u Realu i dokazati se naredne sezone.

Podsetimo, na Jovićeve muke stigla je i povreda stopala prije nekoliko dana pa je sezona već vjerovatno završena. Bez obzira na sve srbijanski napadač ne želi priznati da je kraj i namjerava ostati kako bi naredne sezone uvjerio Zinedina Zidana i navijače da je igrač koji vrijedi plaćenog novca.

A, to će biti jako teško jer je Jović ove sezone dobro zabrljao i odavno nismo vidjeli da se jednog igrača Reala toliko kritikuje.

Ipak, ako može pononovo raditi ono što je radio u Frankfurtu onda za njega sigurno ima mjesta na stadionu Santiago Bernabeu.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.