x

Luka Jović se ruga svima: I poslije krivične, šeta se gradom, bahato parkira, izolacija mu nije ni na kraj pameti! (FOTO)

Reprezentativacu Srbije i fudbaleru Real Madrida Luki Joviću ovih dana baš ništa ne ide od ruke! Nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog izbjegavanja karantina prilikom dolaska u Srbiju iz Španije, sada je napravio još jednu grešku koja će ga ''skupo'' koštati. 

Čitalac Kuira uslikao je Jovićev automobil koji je nepropisno parkiran u centru Beograda. Kao što možemo da vidimo iz priloženog, Jović je zbog nedozvoljenog parkiranja dobio i kaznu, ali to nije najgore od svega.

Kao što se može vidjeti sa slike, a kako je potvrdio i čitalac, roditelji koji su šetali svoju djecu ili vozili u kolicima, nisu mogli da prođu tim dijelom trotoara što je izazvalo gnjev prolaznika.

Neko od njih je podigao brisače na automobilu kako bi Joviću stavio do znanja da to više ne radi, vidjećemo da li će to uopšte da ''upali.''


Takođe, neko od gnjevnih prolaznika Joviću je čak ostavio poruku na šoferšajbni sljedećeg sadržaja:

- Nemoj više ovako bahato,brale.

Ostaje pitanje, ima li kraja bahatosti ovog fudbalera kome očigledno krivična prijava koju je dobio dana nije dovoljna da konačno počne da se ponaša kao svi pristojni građani ove zemlje!?


Podsjetimo, ranije danas prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mjera samoizolacije nakon što je došao iz Španije. Jović je naime, morao da bude u samoizolaciji u stanu na Vračaru, ali je mjeru zabrane napuštanja stana prekršio.

Policiji se pravdao kako je krenuo do apoteke. Ukoliko ponovo prekrši zabranu prijeti mu rigoroznija mjera, a možda i hapšenje. Iz tužilaštva poručuju da bez obzira što je riječ o reprezentativcu I fudbaleru Reala zakon je za sve isti.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.