x

Luka, sretno ti bilo sa Sofijom: Djevojka koja je rodila Joviću sina progovorila o njegovoj vezi s manekenkom!

Otkako se pojavila vijest o vezi fudbalera Luke Jovića (21) sa atraktivnom manekenkom Sofijom Milošević (29) oglasila se žena koja je napadaču Reala iz Madrida u februaru ove godine rodila sina Davida - Anđela Manitašević (24).

Ona nije htjela mnogo da se miješa u aferu zbog koje je Luka ušao u sukob sa selektorom Fudbalske reprezentacije Srbije Ljubišom Tumbakovićem jer ga je slagao da je povrijeđen i da zbog toga ne može da putuje na meč u Luksemburg, a u stvari je baš tada ostao u Beogradu sa Sofijom!

- Čitam šta pišete, ali neću mnogo na tu temu. Želim mu svu sreću na svim poljima. Odmah da vam kažem, Luka je otac mog djeteta, mi se redovno čujemo video-pozivima iz Madrida. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutru. Kad god je u Beogradu, dođe da vidi našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće sve troje ili na ručak, večeru. A s kim se on viđa, Sofija ili neka druga, to mene stvarno ne zanima - u dahu će Anđela.


Je l' pitao nekad da se preselite u Madrid, da mu budete bliže?

- Ne, nema potrebe. I ovako super funkcionišemo, stvarno!

Dobro, a možete li da nam objasnite kako to da vas nije briga za čovjeka s kojim imate dijete od prije samo osam mjeseci?

- Evo, objasniću vam... Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voljeli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnila sam neplanirano, ali kad se već desilo - oboje smo bili za to da se rodi dijete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dijete, ali svako može da radi šta hoće...


Imaš li ti dečka, smeta li to Luki možda, pa ti se revanšira sa Sofijom?

- Ne, meni je David sada centar svijeta. Ne kažem da Luki nije, ali ima pravo da nađe drugu djevojku. Ja sam samo majka njegovog djeteta, nisam mu ni djevojka ni žena niti živimo u nekoj vanbračnoj zajednici. Isto tako znam da njemu sada ne bi smetalo kada bih ja našla dečka.

Šta kažu tvoji i njegovi roditelji?

- Moji su sa Vračara, ja sam sa Davidom tu, obožavaju unuka. Međutim, Lukini roditelji su takođe divni. Često odem u Republiku Srpsku, u Bijeljinu, kod njegovih. Oni su takođe mnogo vezani za Davida. Naravno da je i njima ova naša priča neobična, ali i Luka i ja pokušavamo da im objasnimo kako stvari stoje i da je najbitnije da smo dobri otac i majka našem sinu.

Na pitanje šta misli o manekenki, kratko je odgovorila:

- Nisam, upoznala Sofiju i zbog toga nemam mišljenje o njoj - završava Anđela.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.