x

novi rat na estradi

Lukas bijesan jer je Severina rekla da je u Srebrenici bio genocid: Koga zanima šta ona priča, njen posao je da pjeva!

Severina Vučković posjetila je Sarajevo gdje je, u intervjuu za Radioteleviziju Bosne i Hercegovine (BHRT), a u emisiji "Konačno petak", spomenula Srbiju i Srebrenicu, a sada je njene izjave prokomentarisao i pjevač Aca Lukas.

Naime, Severina je u pomenutoj emisiji prvo pričala o borbi za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, navodeći kako je tu bilo riječi o korupciji, te kako je "druga strana napravila veliki rijaliti", očigledno aludirajući na oca djeteta Milana Popovića. Onda je spomenula Srebrenicu.


-  Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primjer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali - veliki zločin, mali zločin, srednji zločin... - izgovorila je Severina.

Pjevačicinu izjavu prokomentarisao je njen kolega Aca Lukas, koji je svojevremeno trebalo da snimi sa njom duet.


- Šta je ona rekla? To da li smo mi genocidan narod, tek nismo ako je ona rekla. Šta ona ima o tome da priča? Ako već idemo da pjevamo tamo, oni ovamo, mi ne bi trebalo da se bavimo time. Ima ko će o tome da priča, postoje sudovi, političari. To što je ona rekla, nije tačno, naravno. Koga zanima šta ona priča, njen posao je da pjeva - bijesnio je Lukas u emisiji "Ekskluizivno".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.