x

Lukas divljao, pa se slupao: Kolima se bahanalisao po centru Beograda!

Aca Lukas je prekjuče manijačkom vožnjom i nesavjesnim upravljanjem automobilom ugrozio svoj, ali i tuđe živote.  

Naime, folker je išao Takovskom ulicom u želji da se uključi na Bulevar kralja Aleksandra, ali neprilagođenom brzinom, pa je udario u ivičnjak koji razdvaja dvije trake pomenutog bulevara.

Na slikama i snimku do kojih je došla redakcija Srpskog telegrafa jasno se vide oštećenja BMW od udarca u ivičnjak. Pjevač je nakon nezgode nastavio da vozi još nekih 100 metara i zaustavio se na prvom semaforu na koji je naišao gdje je fotografisan kako izlazi iz kola i gleda u ogrebotine i ulibljenja koja su nastala prilikom tog nesretnog slučaja.


Nakon toga je ušao u kola i ponašao se kao da ništa bilo nije i nastavio vožnju. Međutim, nasilnoj vožnji tu nije bio kraj. Nakon toga on je velikom brzinom krenuo i prešao kroz tri trake do tramvajskih šina, preko kojih je prošao velikom brzinom, a zatim je prošao kroz crveno u trenucima kada su se svjetla na semaforu mijenjala. U istom maniru nastavio je u nepoznatom pravcu.

Podsjetimo, Lukasu nije prvi put da mu se ovakve stvari dešavaju. Protekle zime je takođe imao sličnu situaciju u kojoj je kolima udario u zadnji dio autobusa. Tom prilikom je pjevač razvalio retrovizor. Izašao je iz džipa, pokupio razvaljene ostatke, pa otišao svojim putem. Vozač autobusa obavijestio je nadređene, a izjavu je dao čovjek koji je na licu mjesta prepoznao Lukasa. U nenamjernom čukanju nije oštećen autobus, već Acin auto, tako da pjevač nije imao šta da plati i nije odgovarao, a i na taj način se izvukao iz neprijatne situacije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.