x

Lukas i Pejović u svađi zbog Cece: Otkrivamo što su zaratila dva najbolja prijatelja na estradi!

Aca Lukas i Aco Pejović prekinuli su višedecenijsko prijateljstvo zbog Cece Ražnatović, saznaje Informer. Dva pjevača su zaratila zato što je Pejović stao na stranu Ražnatovićeve, sa kojom se Lukas nedavno posvađao. To je Acu baš razbijesnilo, pa je sa kolegom prekinuo svaki kontakt i otpratio ga sa društvenih mreža.

Punila mu glavu

- Njih dvojica se više i ne čuju, iako su bili nerazdvojni! Lukasu je zasmetalo to što je Pejović riješio da drži Cecinu stranu u njihovom sukobu. Sve je počelo od momenta kada su se Aca i Ceca posvađali zbog njegove bivše supruge Sonje Vuksanović. Lukas je tada počeo da izbjegava Ražnatovićevu jer mu je punila glavu, i tako je pukla tikva između njih dvoje - priča dobro obaviješten izvor blizak ovom folkeru.


Pejović se tako našao između dvije vatre jer je dobar i sa Acom i sa Cecom, ali je ipak riješio da podrži folk divu, zbog čega se Lukas smrtno naljutio.

- Aca nije mogao da vjeruje da pjevač nije stao na njegovu stranu. To ga je povrijedilo, pa je prestao da ga zove i otpratio ga s društvenih mreža. Iako je Lukas poznat po tome da nema dlake na jeziku i da svima sve kaže u lice, Pejoviću nije rekao ni riječ, samo ga je precrtao za sva vremena - kaže naš izvor.

Da su dva najpopularnija srpska folkera stavila tačku na prijateljstvo, potvrdio je i Pejović, koji nije želio ni ime da pomene svom kolegi na jednom događaju. Kada su ga novinari upitali da li je u svađi sa Acom, odmah je promijenio temu.


Kraj i tačka

Lukas je nedavno za jedan list rekao da se više ne druži sa ljudima sa estrade jer to "nije njegov nivo".

- Raskrstio sam sa estradom. Najsrećniji sam bio kada nisam bio estrade, pa sam opet postao dio nje. Sada nisam i ponovo sam srećan. Sramota me je što sam se družio sa estradom. Kraj i tačka - poručio je pjevač.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.