x

nije ostala dužna

Lukas je najveći klovn, mnogo je mali, ne vidim ga: Karleuša žestoko odgovorila Aci, pa iznenadila priznanjem!

Jelena Karleuša je poznata po svojim stavovima i tome da nema dlake na jeziku, pa je nedavno javno prokomentarisala i izrečenu presudu Ratku Mladiću.

Pjevačica je već dugo član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a nakon što je Aca Lukas izjavio kako je takmičenje postalo "šou sa šest klovnova u žiriju", Jelena mu je uzvratila.


"Nama je najveći klovn otišao. Aca je bio najveći klovn u toj ekipi. I otkad je on otišao, taj humor je nestao. Meni je žao zbog toga. Ja bih voljela da se on vrati. Onda bi šou bio kompletan. Nisam ironična. On više i ne zna s kim je u dobrim odnosima, a s kim nije. Ja mu ne uzimam za zlo, on je prosto takav. Ali, da mu ne bih poručivala šta mislim o njemu putem medija, ja ću to njemu reći kad ga vidim. Ako ga vidim... Mnogo je mali! Nizak. Ali kočoperan, kao i svi niski muškarci", izjavila je pjevačica, pa se dotakle i Lukasove najavljene autobiografske knjige.


"Ja ću biti sigurno posebno poglavlje u njegovoj knjizi. Šalu na stranu, Aca je vrlo talentovan za pisanje. Ali često to koristi na pogrešan način, kao i ja", priznala je Karleuša, koja već duže vrijeme vrijedno radi na novom albumu i do jeseni bi trebalo da ga predstavi publici.

.

.

.

.

Izvor: MONDO/Srbija danas


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.