x

Lukas ljut na Pejovića, Cecu i Žiku zbog Viktora Savića!

Folk pevač Aca Lukas prekinuo je svaki kontakt sa svojim dugogodišnjim prijateljima folk zvijezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, pjevačem Acom Pejovićem i producentom Sašom Žikom Jakšićem, a razlog je, kako Srpski telegraf saznaje, u najmanju ruku besmislen.

Naime, Lukasu se nije dopalo što ga prijatelji nisu podržali kada je upao u sukob sa Viktorom Savićem, nakon što je glumac postavio na društvene mreže fotografiju grafita na kome piše "Bajaga, a ne Lukas".

- Na estradi je, kao i u drugim branšama, sasvim normalno da se družite sa nekim sa kim vaši prijatelji nisu u dobrim odnosima. Međutim, za Lukasa je to nedopustivo. On se baš iz tog razloga naljutio na svoje dugogodišnje prijatelje sa kojima je svakodnevno bio u kontaktu. Sve je počelo kada se javno posvađao sa Viktorom Savićem. Naime, Lukas je očigledno smatrao da na njegovu stranu treba da stanu sve njegove kolege i prijatelji. Međutim, kako niko nije pridavao značaja njihovom sukobu, Aca je odlučio da prekine kontakt sa Cecom, Pejovićem i Žikom Jakšićem - tvrdi izvor i dodaje:


- Ceca je dugogodišnja prijateljica sa Viktorom i on je čest gost na njenim porodičnim slavljima, a Lukas je očigledno smatrao da ona treba da prekine svaki kontakt sa njim, što je u najmanju ruku suludo. Takođe, Savić je dobar i sa Žikom i Pejovićem, a Aca je i sa njima prestao da se čuje - uvjerava naš sagovornik i ističe da Aco Pejović ne može da vjeruje da mu je Lukas nakon svega što su prošli zajedno okrenuo leđa.


- Pejović i Aca su se čuli svaki dan po dva, tri puta dnevno, a Lukas je odjednom prestao da se javlja. Čak ga ni poslije koncerta nije pozvao da mu čestita na punoj Areni. Pejović je tada shvatio da je nešto ozbiljno posrijedi, pa ga je okrenuo, ali on se nije javljao na telefon. Iako je Aca mislio da je mu se Lukas ne javlja jer je u gužvi, ubrzo je saznao od zajedničkih prijatelja šta je posrijedi i ostao je u šoku - uvjerava naš sagovornik i tvrdi da su svi opravdano saglasni da se iza Lukasove reakcije krije nešto jače od izostanka podrške u sukobu sa Savićem.


- Ni Ceca se nije ljutila na Lukasa što se druži sa Karleušom i nije joj padalo na pamet da mu prebacuje zbog toga iako se njih dvije sude. Jednostavno, tako nešto bi bilo neumjesno. Baš zbog toga ni ona, kao ni Pejović i Žika, ne može da shvati da je Lukas ljut na njih zbog bliskosti sa Savićem - zaključio je naš izvor.


Do zaključenja ovog broja Aca Lukas, Svetlana Ceca Ražnatović i Žika Jakšić nisu bili dostupni za komentar povodom ovih navoda. Ipak, na telefon se samo javio Viktor Savić, koji je iznenađeno rekao da ne bi da komentariše ovu priču.

- Nemam komentar da se Lukas naljutio na njih zbog mene. Zaista ne bih da pričam na tu temu - rekao je kratko Viktor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.