x

pozajmio da bi kupio stan

Lukas o 500.000 eura koje je pozajmio od Popovića: Pare sam mu vratio, a nisam jedini kojem je davao!

Aca Lukas kaže da je Saši Popoviću vratio novac koji mu je pozajmio prije oko šest godina, a zbog čega se stan nije vodio na pjevača, već na direktora Grand produkcije.

- Tačno je da sam uzeo novac od Saše Popovića, ali nisam jedini pjevač kojem je on davao na zajam. Napravili smo ugovor koji je sličan onima koji ljude prave kada podižu kredit od banke. Stavio sam stan kao garanciju budući da nisam pozajmio malu sumu novca. Pare sam vratio i ne vidim razlog da se o tome toliko priča. Najbitnije od svega je da je sve to gotovo i da je stan moj - istakao je Lukas.


Podsjetimo, prije oko šest godina, dok je još uvijek bio u braku sa Sonjom Vuksanović, Lukas je od Popovića pozajmio pola miliona eura kako bi kupio stan preko puta jednog poznatog hotela u Beogradu.

Kao garanciju da će mu sve vratiti, penthaus je bio uknjižen na ime Saše Popovića uz klauzulu ugovora da će stan sa pripadajućim stvarima preći u Lukasovo vlasništvo onog trenutka kada izmiri sva dugovanja prema Saši.


Lukas je trebalo da Popoviću vrati pola miliona eura za tri godine, ali je donedavno dugovao oko 120.000 eura. Zbog svega toga, izvršitelji koji su nedavno došli na Lukasova vrata, po zakonu nisu mogli ništa da zaplijene iako postoji rješenje za pljenidbu.


- Jeste, pozajmio mu je, ali na kamatu. Ja poručujem Saši Popoviću da slobodno odbije tih 120.000 kamate i da mi vrati 8 miliona i 880 hiljada. Ja mu kamatu neću naplaćivati - rekao je Mirković za Telegraf Jetset, aludirajući na tužbu od 9 miliona eura koju je nedavno podnio protiv Grand produkcije, čiji je zakonski zastupnik Aleksandar Saša Popović, a vlasnik produkcija "Junajted Medija" .

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.